- Член од
- 16 јули 2006
- Мислења
- 312
- Поени од реакции
- 4
Lady Satori напиша:Е вака сега...жал ми е што ќе ве разочарам, ама ние бевме заедно вечерва и после дооооооооолг разговор кој се базираше само врз нас, јас одлучив дека треба да му ја кажам вистината и му ја кажав дека на моменти мислам на мојот екс, дека понекогаш имам чувство дека нешто фали, дека сакам романтична и возбудлива врска се...
И конечно он разговараше со мене како никогаш пред тоа, мислам дека конечно направивме клик.![]()
Ми кажа некои работи за нас, за тоа што сме за тоа што јас сакам да бидеме и ... конечно после 3 часа разговори и признавање на работи што ми беше страв да му ги кажам зашто мислев дека ќе го повредам, сфатив дека ако го оставам ќе го поврадам уште повеќе и кога од него конечно слушнав работи што...ме стопија и во тој момент сфатив дека ако ова ме допира толку и јас се грижам за тоа дали ќе биде повреден или не и сакам да го направам среќен тогаш можеби заслужуваме нова шанса и беше тотално компромисно настроен и не ми се верува дека почна да чита за мене....:wub: ...само за да имаме повеќе теми на разговор...:wub:
:icon_biggИ фаааааааааааааааааааааллллллллллаааааааааааа најмногу на свет за сите совети ми помогнаа да сфатам дека само вистината е важна, а Бибика фала мн. за првиот пост каде ми ги издвојуваш важните работи....
ne si svesna kolku mi e milo za vas. sepak na krajot ljubovta pobedi. i ve molime site edne aplauz za lady satory so ne cekase nejziniot decko da napravi nesto tuka ona prva go prevzema cekorot

. se nadevam deka se ke ti trgane na dobro oti ti go zasluzuvas toa se borese iskrano i se resi na karaj. BRAVO se gordeam so tebe koga samo bi mozela ja takvo nesto da napravam i na toj nacin da resam nekoj raboti. ti pozeluvam se najubavo i ponatamu. mislam deka za marko ima nadez da se smeni.