Куп на конфедерации - Русија 2017

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Kоја црна проба, ова е бесмислен турнир, со смешни репрезентации, без жар, без ништо. Поголемо промашување немам видено во животот. И мислма дека за брзо ќе се укине.
Да се дешава нешто :coffee:
Инаку годинава ептен безвеза испадна. Претходното 2013 беше подобро. Во 1/2 финале влегоа Бразил, Уругвај, Италија и Шпанија. Башка бразилците како домаќини беа бајаги напалени.

Донекаде во право е ставро, ептен безвеза е турниров.Цел живот пратам фудбал и никогаш не ми се појавила желбата за да се следи турниров онака во целост и со некаква страст.Ептен како тренинг го сфаќам овај турнир, а мислам дека и повеќето репрезентации.

Никој нема да се сеќава на турнирот..драпајси колчиштата ,иста тежина како Супер Куповите во државите кои се играат на почетокот од Август

Како успеа мене со Интер да ме поврзиш? :D

Хаха, знам дека си за Јунајтед. Мислев на муабетот од пред некој месец во темата за Лига на шампиони, за голот на Милито од офсајд, знам и со тебе многу реплициравме. Мислев дека за тоа ме боцна за Барса.

Леле Акинфеевов мора да е вонбрачен на Путин, не ни има фаца на голман ликов, по нос ќе го мавнеше топката. :pos:

ova pod hitno treba da se vovede vo site ligi me bendisa covecansvoto uste 63 ja poseti mesecinata a fudbalov i pokraj seta tehnologija tapka vo mesto golem + za voveduvanjevo na video tehnologijava
69-та

Инаку чинам дека ФИФА сака фудбалот да остане вака, помеѓу другото, за фудбалот да остане планетарен феномен кој може исто да се игра насекаде.
Технологијата ако е, на тој начин, дел од правилата, тогаш фудбалот по тие правила би можел да се игра само во некои први лиги. Вака, по исти правила може без поголем проблем насекаде да се игра, како унитарен феномен на цела планета. Исто и во четврта виетнамска , како и во прва норвешка лига.

И замислете ситуација, при малце сомнителен гол играчиве ќе незнаат дали да се радуваат.И ајде по 20-30 секунди гол е, радувајте се. :S
Пошто најбитно од се е дали играчите ќе се радуваат или не.

На Роналдо му немате ли кажано дека не ви е битен турнирот. Ептен е напален.

Каков лик, 5мин првин видео снимката ја гледа па после 3 картони ги даваше 5мин. Дури и го врати слободниот повторно да се изведе оти заборави да даде уште еден картон.

Па кога судиската 4ка ја сочинуваат судии од Гамбија, Кенија, Бурунди и Тахити :D

Што да се очекува од судија кој суди у Африка натпревари у бркање антилопи. Треба Фифа да укине такви судии, кој курац мора од секој континент.

Леле Акинфеевов мора да е вонбрачен на Путин, не ни има фаца на голман ликов, по нос ќе го мавнеше топката. :pos:

А коментаторот на МТВ го нарече „Лав Јашин на 21-ви век“ :pos::pos:

Германциве не знаат што ги снашло, од половина не можат да искочат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom