Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е малку 5 од 33?Гласањето може да почне. Се гласа за макс 5 песни.

Jas posto sum retardiran i pojma nemam od dobra muzika , si glasav po dopren glas i toa za edna numera46-47 гласови, а 11 души гласале thus far
Фалат 9 гласа
Што значи:
1.или луѓево се ретардирани па не знаат добра музика (како што рече @Audiofil )!
2. Или имаме ботови за гласање, тако звани бугарски воз (стара вмаронска финта од нашиот реален живот)!
И после се чудите зошто подфорумов е полу-мртов, и повеќе личи на фејсбук група "обожаватели на ликот и делото на ..."
Автоматски споено мислење:
![]()
.
Како оди?Jas posto sum retardiran i pojma nemam od dobra muzika , si glasav po dopren glas i toa za edna numera.
Na @Aceso gledam uste ne i e jasno kako odi ovaa rabota .
So toj um nikogas nema da pobedis![]()
Zaboraj kako se dogovaravme koj da bidi sleden so ke kreira tema vo kontraverzno muslenje, vo slucajot @PticaSelica .Како оди?

.Грешка си неш Владе! Вие сите двајца може сте се договориле мене да ме номинирате, оти и онака никој нејќе да постира, и сите глупи теми се извртеа!Zaboraj kako se dogovaravme koj da bidi sleden so ke kreira tema vo kontraverzno muslenje, vo slucajot @PticaSelica .
E pa isto![]()

Don't kill the messengerГрешка си неш Владе! Вие сите двајца може сте се договориле мене да ме номинирате, оти и онака никој нејќе да постира, и сите глупи теми се извртеа!
Плус таму никој не се гордее колку пати бил избран, и колку многу разбира музика
Таман работа некој и его да си јача у виртуелен свет![]()

TuzibabaПатем и овие погоре коментарите се за бришење зошто исто се офтопик.![]()

Баш вака е транспарентно, да не гледаш кој за кого гласал.Гледај ги бе, пак го направиле гласањето нетранспарентно. Ќе ве бојкотирам ко што Израел го бојкотираат на Евровизија.