KSC #356 - Гласање - Најдобра македонска шлагер песна од женски изведувач во 20ти век

• Креатор на темата Креатор на темата FilipMKD007
  • Време на започнување Време на започнување

Најдобра македонска шлагер песна од женски изведувач во 20ти век?

• Катица Ѓаконовска - Дали ќе дојде на рандеву

Гласови: 0 0,0%
  • Мони Ковачиќ - Сакам да сум јас детелинка

• Маја Оџаклиевска - Шила

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
8 јануари 2013
Мислења
5.517
Поени од реакции
14.836
Локација
SKopje
Убави песни се пријавија и сега е време за гласање. Не беа сите шлагери, но сите беа прекрасни евергрин песни, од 20ти век и од женски изведувач, така да добри сме.
Гласајте за максимум 4 песни! Гласањето ќе биде отворено до недела вечер во 23:59. Ви благодарам на сите за учеството.

Потсетување 1: Не гласајте за својата песна, одберете други 4 песни.
Потсетување 2: Секој може да гласа, дури и ако не сте учесници на натпреварот добредојдени се вашите гласови.

Би гласал за минимум 7! Не вклучувајќи ја мојата, нормално. Предобар избор на песни, браво на сите!

"Најди ми некапната солза
дари ми несонуван сон
кажи ми еден убав збор
запеј ми незапеан пој"

Гласањето е официјално завршено. Победник сум јас со “Галебе мој тажен“, ќе си се потапкам по рамо за честитки. Сметам дека е ферски @placeb да ја има можноста да ја отвори наредната тема доколку секако е слободен и има желба, бидејќи јас ја отворив оваа кога тој беше победник. Нека ми пише до утре дали е океј, ако го нема до утре вечер, ќе отворам пак јас не е проблем. Исто ако му треба помош за идеја за тема или ако има тема и му треба некој да ја отвори, слободно нека ми пише пп или тука.

Гласањето е официјално завршено. Победник сум јас со “Галебе мој тажен“, ќе си се потапкам по рамо за честитки. Сметам дека е ферски @placeb да ја има можноста да ја отвори наредната тема доколку секако е слободен и има желба, бидејќи јас ја отворив оваа кога тој беше победник. Нека ми пише до утре дали е океј, ако го нема до утре вечер, ќе отворам пак јас не е проблем. Исто ако му треба помош за идеја за тема или ако има тема и му треба некој да ја отвори, слободно нека ми пише пп или тука.
На претходен KSC имавме исто гласови со неговата екселенција @парва ако има желба нека повели, ако не, ти си неисцрпен извор и би сакал ти пак да отвориш.

ПС Јас се заразив со Вардар Ривер Блус и Дадо Џес:D(зумате зумате :D
)...кога ќе се нагостам доволно со нив ќе продолжам и со 123 албумите.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom