KSC #351 - Еуро/итало диско - ГЛАСАЊЕ

Гласаме за максимум 5 песни

• Вкупно гласачи
    22
  • Гласањето е завршено на .
Член од
17 октомври 2011
Мислења
17.167
Поени од реакции
43.307
Локација
Скопје
Ајде, конечно, по цели 11 дена гласање за еуро / итало диско. Ќе се гласа до четврток вечер (11.12.2025), победникот отвора нова тема во петок (12.12.2025), во неа ќе предложуваме песни до среда (17.12.2025), од четврток (18.12.2025) до недела (21.12.2025) гласаме за новата тема...

И ОД ТУКА ПА НАТАМУ: ПОБЕДНИКОТ ОТВОРА НОВА ТЕМА ВО ПОНЕДЕЛНИК, СЕ ПРЕДЛОЖУВА ДО ЧЕТВРТОК, СЕ ГЛАСА ОД ПЕТОК ДО НЕДЕЛА. ВЕ МОЛАМ ПОЧИТУВАЈТЕ ГО ОВА ПРАВИЛО. АКО НЕ МОЖЕТЕ ДА ОТВОРИТЕ ТЕМА САМИ, КОНТАКТИРАЈТЕ МЕ МЕНЕ ИЛИ @Darklady .

80s е GOATED ера за музика, нема збор. Доста интересна тема со доста интересни песни, еден од омилените музички жанри.
Секој ебан ден: World of Warcraft + итало диско у позадина. ВРВ!
Во прилог, да ви пуштам овде уште неколку добри нумери кои вредат да ги слушнете доколку не сте ги знаеле.

Автоматски споено мислење:

Имам уште повеќе за праќање, не ми дава повеќе од 10 на еден пост. Ќе пуштам уште штом ќе напиши некој друг овде.

80s е GOATED ера за музика, нема збор. Доста интересна тема со доста интересни песни, еден од омилените музички жанри.
Секој ебан ден: World of Warcraft + итало диско у позадина. ВРВ!
Во прилог, да ви пуштам овде уште неколку добри нумери кои вредат да ги слушнете доколку не сте ги знаеле.

Автоматски споено мислење:

Имам уште повеќе за праќање, не ми дава повеќе од 10 на еден пост. Ќе пуштам уште штом ќе напиши некој друг овде.
ОГРОМНА благодарност, секако нема да бидат чуени

Многу убаво, за разлика од тебе на форумов што те трпиме.
Кај е смотан па уште и вреѓа.
Hristijanski e da trpis. Kako bese ona, svrti go i drugiot obraz ako ti vlepat samar na edniot ;) .
A najjako e so i dvata ste zakoraveni vernici :pos:

Hristijanski e da trpis. Kako bese ona, svrti go i drugiot obraz ako ti vlepat samar na edniot ;) .
A najjako e so i dvata ste zakoraveni vernici :pos:
Христијански е да има ред, тој дел со образот не си го разбрал убаво ;)

Последно уредено:
Многу убаво, за разлика од тебе на форумов што те трпиме.
Кај е смотан па уште и вреѓа.

...и пази да не пропуштиш тазе епизода од „Чај од брусница„ па да морам да ти ја прераскажувам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom