V
Viktoranius
Гостин
Не е којзнае што звер овој на Феномен играчов дури премногу е и 1.000.000 ако ти даде прашај го ќе видиш.
Има предиспозиции за да расте, затоа мислам дека ќе може да извлече милион.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не е којзнае што звер овој на Феномен играчов дури премногу е и 1.000.000 ако ти даде прашај го ќе видиш.
Вреди бе што збориш!Aбе каков милион, нели гледате дека се заебавам, тиња играч е:pos2:
Свињава пак ја продавам, сеа за 5.000.000, ама тешко да ми дадат.
Team Name: КК Тиквеш-Кавадарци Fame: Barely Known Suggested Positions: Shooting Guard
Point Guard
Form: 3 Age: 17
Fatigue:Height: 178![]()
Weight: 84 Skills Index: 28.235
Salary: 46.503 (+10% FPF) Defence: 7
Free Throws: 6 Two Point: 4
Three Point: 3 Dribbling: 10
Passing: 4 Speed: 10
Footwork: 6 Rebounds: 6
Experience: 2
Detevo seriozna vredi poveke od milion ne se zafrkavajteКонечно и мене да ме послужи среќа у влечењево.
Конечно успеав да извлечам ЅВЕР, ѕвер кој што ќе ми послужи за големата битка за второто место, а од кај знаете, со овој ѕвер, доста реално е и првото место.
Не планирам да го продавам, иако немам тренер, едно баце од Данска веќе ме праша-хау мач ју уант, јас му одговорив нот фор сел .
Еве за што играч се работи.............\/..........
Team Name: КК Тиквеш-Кавадарци Fame: Unknown Player Suggested Positions: Small Forward
Shooting Guard
Form: 4 Age: 15
Fatigue:Height: 198![]()
Weight: 96 Skills Index: 7.866
Salary: 13.429 Defence: 3
Free Throws: 5 Two Point: 4
Three Point: 6 Dribbling: 4
Passing: 5 Speed: 3
Footwork: 5 Rebounds: 4
Experience: 0
Koja divizija si?Сега добив тим...Засега не изгледа лошо играта, но сепак повеќе ми се допаѓа Ballersuniter(попроста е)...
Kumanovo Knights
Дивизија 3.2Detevo seriozna vredi poveke od milion ne se zafrkavajte
Koja divizija si?
Во моја лига си бил јас сум КК Стрит :helou:Дивизија 3.2
Вечер играм со Партизан Игокеа и ќе играм со послабите,само првите 10 минути ќе играат стартерите.
Ќе изгубам многу вечер,ама ако ги чувам играчите за наредните утакмици,зашто на следните утакмици имам шанса за триумф.
Сега сум против Team 53333:nesvest:
Иако немаат менаџер, сепак тимот е доста добар, 5-то место на табела, плус играм во гости... така да очекувам околу 20-30 разлика(изгубена)...
Би било интересно да има типување како што имаше(незнам дали сеуште има) за фифа лига...
Е за типувањето има по еден српски форум, типуваат интересни утакмици од најдобрите лиги на балканот...Сега сум против Team 53333:nesvest:
Иако немаат менаџер, сепак тимот е доста добар, 5-то место на табела, плус играм во гости... така да очекувам околу 20-30 разлика(изгубена)...
Би било интересно да има типување како што имаше(незнам дали сеуште има) за фифа лига...
Е за типувањето има по еден српски форум, типуваат интересни утакмици од најдобрите лиги на балканот...
Ама ние нема што да типуваме, еве да кажеме во прва лига секое коло дали 2-3 утакмици се само интересни и неизвесни, другите се решени уште пред да почнат.