Tiveriopol
Струмичанец
Што се случува со браќата... Едниот 1 од 5 другиот 0 од 4.... Наместо носители на играта тие најслаби ке излезат од цела репрезентација....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Вкупниот резултат и не е таква катастрофа.
38:36 е сосема ок, ако се стегнат во второто полувреме
Што се случува со браќата... Едниот 1 од 5 другиот 0 од 4.... Наместо носители на играта тие најслаби ке излезат од цела репрезентација....
imaat oni 14 poeni od slobodni frlanja, a nie samo 2 ..Ама и фаулите бе луѓе, не се внимателни. Ние имаме 12 фаули, тие 6.
Ако мене ме прашуваш и двајцата се просечни играчи кои добро ги пополнуваа своите позиции покрај носителите на игра кои ги имавме во репрезентацијата од Литванија. Просечен играч си останува просечен играч и сега треба да се барат носители во Бојан Трајковски и евентуално некој помлад талент. Браќата единствено што можат да донесат е искуство, талентот си остаанува ограничан и кај двајцата.
Ако ништо друго, барем ги даде последниве две тројки.симоновски секој втор напад шутира за 3
За Војдан да, но се сомневам дека тоа е доволно за да биде лидер на репрезентација. Дамјан мислам дека не треба ни да се спомува како лидер.Јас би се согласил дека Дамјан е просечен... Но Војдан... Тој е еден од ретките кој игра надвор... Дамјан е преценет и кога ке ми текне дека зема 12 000 евра плата... Ама тоа е... Да се надеваме дека ке не служи шутот до крајот па ке ги победиме...