Колку време најмногу имате издржано без спиење?

• Креатор на темата Креатор на темата LostGhost
  • Време на започнување Време на започнување
последниве недела дена збирот на сати кои ги имам преспано се сведуваат на двете раце...учам турбо до сабајле, секој ден идам на еден семинар за менаџирање преку факултет па на факултет па над книга па кафе па пак книга па пак кафе...ме лупаат тахикардии и едвај чекам да дојде петок више... :pos:

Не спиев 50-53 часа, за тоа време испив 12 редбули и 4 кафиња, срцето ми лупаше 8900, очите ми беа како на наркоман и незнаев што зборам, на крај се предадов и си легнав, спиев 24 часа и одтогаш се ми е пореметено, незнам кога легнувам а кога станувам од спиење...

2 дена .. ем пијан, ем изморен , ем на факултет од сабајле , ем party all night long ..ахх , студенски денови ..

После два дена не спиење , ми се поремети биоритамот и цела недела бев ко зомби ..Имав чуство како да спијам, а сум бев буден, се ми беше ко во сон..тоа после 36 саата без спиење ..

Полуматура славев:S
Уште не сум легнал 30 саати(Бев у болница сабајлето пред полуматура) и не планирам да легнам до вечер ќе идам надвор нешо ќе праам :motor:

Како што памтам ја мислам дека само 2 дена немам спиено ич..:)

2 дена... а претходно имав спиено само сат ипол... пошо беше селска слава појдовме се нацицавме и одам дома во 4 ипол (во 6 требеше за нашкола да станам) и реков упм не легвам зашо не ќе можам да мрднам од кревет и дремев еден сат така и подов пијан нашкола... вечерта ме фати нешо цела ноќ се вртев и пак неспав... ааааа после од нашкола дирекно вкревет и вкома

2 дена ми е максимум и 3тиот го преспав и бев изгубен у простор и у време:nesvest:

4 dena vo koi ispiv okolu 20 kafinja! Na kraj pocnav da haluciniram i neznaev sto praam i sto zboram, ko izdrogiran bev! Posle toa spiev nekoi 21-22 saata i nemozev da se vratam u normala cela nedela!!
Од кога си легнал после топ не можел да те разбуди.:vozbud::vozbud:

Па беа негде околу 4 дена на фест, на многу енергетски бомби и слично и многу е грдо чувството, баш иванус ко шо пишал почнуваш да халуцинираш веќе и покрај останатото :pos: е после коа ќе легнеш да дрочиш е моментот, будење поретко :)

Лани на матурската екскурзија издржав скоро 3 дена без спиење. Затоа кога се вратив не можев да си дојдам на себе, спиев цело време.

Сега пошто не сум во форма баш така пошто се одвикнав од факултетов ... викендов два дена не спиев и вчера паднав скрос неможев да издражам иначе најмногу сум издржал 4 дена :)

Моментално немам спиено 2 дена, значи од неделата поручек... Патам од хронична несоница, и не пијам апчиња.... Кај и да е ке паднам у несвест, и нема да се разбудам до задутре.... :):):)

Ми заврши рекордот...40 саати...Вештачки да го ебам ,се наспав сеа :motor:

Па имало многу викенди што сум ги поминал без спиење ама мислам дека рекорд ми е лани летото викенд на Чеплес ( планинарски дом под Солунска Глава ), тогаш заначи петокот станав неге 9 саат немав спиено ни вечета ни во саботата ни во неделата, сабајлето во 5 со воз се вратив за Скопје од 8 наработа ( знам бев како зомби ) до 4 негде 5 сум си легнал спиев до вторникот до 7 сабајле морав на работа.

Севкупно неде 80 саати.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom