Кои ви се омилени пози за секс?

• Креатор на темата Креатор на темата dinosaurus
  • Време на започнување Време на започнување
...ако ова ти е омилена, тешко да ја испробаш со некоја вака, ова не е анатомска позиција за тело на жена, па уште релаксирачки поглед со неприродно искривен врат ептен треба да биде конторзионистка. :( све ќе направите да се мачи жената!

k_23736343_640.jpg

...ако ова ти е омилена, тешко да ја испробаш со некоја вака, ова не е анатомска позиција за тело на жена, па уште релаксирачки поглед со неприродно искривен врат ептен треба да биде конторзионистка. :( све ќе направите да се мачи жената!

Не те онаделе овака па затоа збориш.

Не те онаделе овака па затоа збориш.
...не може телото вака да се витка со нозете со исправен врат, анатомски не е природно освен за тие флексибилни професионалки контор.

a9855474a20318b927b5.jpeg

...мисионерска најдобра поза за двајцата, ама ако ома мушкото слаби раце самиот да се додржи не ќе да може и тоа.

Прегледај го приврзокот 483733

Па ок, мислам дека до сега е општо познато дека баш бирам конторзионистки.

Ова твоево што си го ставила е класичното “скапана сум од времево, заврши ја цела работа ја макс да те загребам по грб”.

Па ок, мислам дека до сега е општо познато дека баш бирам конторзионистки.

Ова твоево што си го ставила е класичното “скапана сум од времево, заврши ја цела работа ја макс да те загребам по грб”.
Мисионерската ми е: дај да завршиме работа најцивилизирано, чисто и стерилно и после да кажеме една молитва и да си легнеме пред вестите :D

Мисионерската ми е: дај да завршиме работа најцивилизирано, чисто и стерилно и после да кажеме една молитва и да си легнеме пред вестите :D

Види мисионерска е неизбежна, ама ок, нека лежи на грб ама кога ќе си ги види колената на уши, друга песна се пее. Одамна реков дека не работам пробоно.

Back
На врв Bottom