Кога сте нервозни кој Ви е крив?

• Креатор на темата Креатор на темата Eko1
  • Време на започнување Време на започнување
Неподнослива сум у тие моменти, се истурам на секој некој, па затоа си се изолирам, пуштам Nina Simone, топло чајче или кафе до мене и "кулирам"!

Тој шо ме изнервирал:toe:

Eh koj mi e kriv.... pa sigurno e kriv toj sto e vinoven za nervozata moja...

Podobro covek da bide podaleku od mene koa sum iznerviran,poso navistina ne mozam da se kontroliram so zboram i site okolu mene mi se vinovni.

Јас сум крива, што дозволувам некој небитен да ме изнервира. Крај на крај никој не е побитен од самата јас, ама :toe:

Paaaaaaa, koga sum nervozna se smeam histericno(na moja smetka se razbira), a koga sum mnogu nervozna se deram na se zivo i divo, a koga curam od nervoza sakam samo tisina i osoba sto znae da kuti...

Мајка ми што ме родила, Џорџ Буш, Цеца, Mc Donald's и 5-те века ропство.:icon_mrgr:icon_razz

Во главно ја сум си дежурен кривец, пошто немам навика да обвинувам друг

Непостоечката сестра од Да му и**м сестрата:),сите оние машки кои ги носат блузите внатре во пантолони,Парис Хилтон,Млади Бунтовници.пффф

леле несакате да знаете во каква состојба сум денес, а криви ми се сите кои ја надминуваат мојата граница на толеранција. денес посебно е многу ниска бидејки ми траат ОНИЕ денови од месецот...

me myself and I, секогаш коа нешто ќе се изнервирам ако не го убијам тој што е до мене тогаш сам се јадам и се пцујам :)

koga sum nervozen go e..m toj sto me iznerviral a ako ne mozam go d...m. pozdraviiiiiiiii

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom