Кое парче облека (или моден додаток) сте го купиле последно?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Preska si kupiv robicka liljakova boja, tasnicka, proletno palto, vence i sjaj za usni :pos:

Farmercinja so epten nizok struk sto epten mi se svigat, paticinja, mengusi, kais.

Фармерки си купив последен пат

Не си купив , него добив фустан од ХМ , десигнед бу Мадона , ебате тркала родители , пола свет ќе го има ама ај да не кршам атер

eci^^^ напиша:
adidasVintageSuperstars.jpg

Mmmm, samo sto si gi kupiv patikite sto gi merkam dve nedeli! Neznam zosto, ama vakviot tip patiki mi se klasika, najubavi mi se i najkomotni i sekoja sezona si kupuvam po edni, ne deka imaat nekoja razlika, ama samo zaradi toa sto Mora da si kupam! Trebase da si gi zemam crvenite, ama nemase broj:( Aj dogodina!
Патикиве се топ. Имам купено два пара исти, но стварно вредат. Класика се и со се одат, поради што ги обожавам.

А последен пат си купив два пара обетки и цветно ранче.

еееееееејјј и ја си купив такви патики !!! сеа исти иаме..

а последен пат си купив скуњичка мн убава

Samo sto mi gi vratija parite za televizorot, ne mi se dopadna bojata, si kupiv drug, od drugo mesto, flat screen, lcd hdtv, 27 inch, a moze da raboti i na PAL i na NTSC.
Kupiv i 85 knigi, used, maica, farmerki i cevli.

Пред некој ден многу убавки ретро бели чевлички - како тие од на мама бурдите, хихи...+ бела многу stylish (според мене) ташничка, фармерки и бела марама...I'm all about white, man! :music3:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom