Кое парче облека (или моден додаток) сте го купиле последно?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
mama mi kupi maicka so kragnicka i dzemperce lalala, a da ne znae nekoj kaj ima patiki so lepenki ? sakam da si kupam ama ne znam kaj da pobaram :)

doti4nata напиша:
mama mi kupi maicka so kragnicka i dzemperce lalala, a da ne znae nekoj kaj ima patiki so lepenki ? sakam da si kupam ama ne znam kaj da pobaram :)

Чајна шопинг центар или Шутка има гарант,а ако немаат во моментот,само кажи им што марка сакаш,ќе ти ги сошијат позади тезга!

BusHav напиша:
Чајна шопинг центар или Шутка има гарант,а ако немаат во моментот,само кажи им што марка сакаш,ќе ти ги сошијат позади тезга!

hmmm fala na informacijata...a na drugo mesto da ne znaes dali ima?:)

Многу работи си купив...
1.Фармерки, широки, скоро машки крој, светли, малку поткинати
2.Блуза, сива, деколте, везена
3.Ташна, црна
4.Чевли, црни на ниска штикличка
5.Трењерки, црвено-сини ...

1. Тесни црни пантолони цеФка
2. Бело кошулче
3. Блузенце ептен типско,зелено со бели точки :)
4. Колан,црн,на тегнење :)

Си купив прееска нови фармерки:)
Во Naf Naf има некој попуст па за 1800 ги земав, а многу се убави.

Вчера си купив бела кошулка,црвен каиш и црни трегери и една црна со бело маичка долга за на хеланки и денес прслуче,бела маичка и црвено ланче и таке..и сум :vozbud:

Ниски црни штиклички, црно ланче и кратки тексас панталончиња. Ми остана уште бела кошула да си најдам.....:vozbud:

jebote neznam kako da go narecam...aj ke probam da go protolkuvam..nesto kako fustance za nad farmerki ili pamtaloncinja. Taka predareno vo moj stil, i gore kako tregeri..mmmmmmmm mnogu e slatko

ташничка која ја обожавам,корсет со кошулка и кратки панталончиња а утре ке си купам и салонки,па со типка ке сум:baeh:

Функционална граматика на шпанскиот јазик
Митологии од Роланд Барт
Ако Бајките ми беа раскажани - антологија на најпознати француски бајки

patiki patiki :) beliiiiiiiiii

денес книги се изнакупив и кеф сум!!!:kaleber:
прва љубов-јован стрезовски
тајниот дневник на адриан мол-сју таунсенд
балада за гаќичите на буга-томислав загора :jee::jee::jee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom