- Член од
- 14 март 2021
- Мислења
- 4.130
- Поени од реакции
- 8.502
Ја стварно мислев секој назад од сегде.
Ова го напрај не толку за шипојте да ги вратиш на Косово. Ова го напрај за Византиски да го вратиш во МКД. Ццц.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја стварно мислев секој назад од сегде.
Одзимање наш и раусA ovie so se pisaja bugari kako na primer @Del Boy od koj Goce Delcev se prevrtva vo grobot, i niv ke gi pribervame?![]()
Полнети пиперки Владе.To na Macka ke mu se zalis, ta go eba cel muabet, kako i obicno
P.s so napraj ziti se ?
Za tebe ke naprajme isklucok , sedi si kaj so siОва го напрај не толку за шипојте да ги вратиш на Косово. Ова го напрај за Византиски да го вратиш во МКД. Ццц.

Тој не си иди МКД, туку во Русе че води бизнис со старо железо, че има многу вработени цигани. Че носи молив над уше, не од што многу ќе смета со него, туку ради естетика.A ovie so se pisaja bugari kako na primer @Del Boy od koj Goce Delcev se prevrtva vo grobot, i niv ke gi pribervame?![]()
Ова го гледам ко гест од тебе Владислав. Штом вака тврдиш, мене ми е јасно дека тебе ти значи, јас и мојот кур да сме сити, секогаш, во секое време, кога и да ни прдни дека ни се ебало. Фала ти. Срцки и бацки од Хелветика, дури и ако се тргаш и ме туркаше дур те бакнувам. Фала.Za tebe ke naprajme isklucok , sedi si kaj so si![]()
Тешко дека може да седи.Za tebe ke naprajme isklucok , sedi si kaj so si![]()
... ајјјј, зш бе Роми во Романија, зошто имаат 4 почетни букви исти? Ромски јазик не е Романски јазик, циганите во Романија се христијани, овие овде се претежно муслимани, да речеше во Индија таму некаде, ајде де, овие Роми тука нема благе везе со Романија исто како што Власите не се Романци и влашки јазик не е романски јазик!Ромите немаат своја држава (или ќе ги пратиме во Романија),![]()
Prvava recenica e dobra za na temava.Треба да се забрани да коментираат за квалитет на живот на лица што работат во ИТ
Нормално дека ќе имаш понормални колеги и ќе работиш во понормална работна атмосфера отколку во било која друга професија. Ако не се лажам беше во Шведска. Шведска ја знам од многу поинаква перспектива од твојата. Барем делот каде што се повеќето македонци - Малме. Не сум сигурен баш дека уживаат во соживотот во последниве години. Внуците ми ги напаѓаат со ножеви по влезови, ги ограбија 100 пати во неколку години. Кај тетка ми во зграда каде што имаш 3 сигурносни врати додека дојдеш до станот (буквално како затвор е), стигнаа да и крадат точаци врзани за вратата од станот. Базенот го затворија дека сомалијците мочаа внатре. Швеѓаните избегаа по периферијата, а градот е крш. Последно кога бев ги фатов кога протестираше канцерот секој ден за Палестина. Секој ден има убиства, се пукаат меѓусебно разни арапски/муслимански групи за превласт на улиците.
Ќе заигра маца на вратанца и таму, може не за твојата генерација, ама за вашите деца сигурно.
П.с. би ти забранил да коментираш и од причина што Охрид си го сменила за факинг -100 степени, дождови и депресија во Шведистан![]()
se izvinuvam togas, zatoa i naglasiv deka e potrebno da se izmeni imeto na temata za da znaeme za sto konkretno diskutirame.Чоек сѐ си функционира само си живееш овде.
Не само шпанци. И нашите назад. Ја стварно мислев секој назад од сегде.
Моево е повеќе утопично знам. Ама немам контроверни ставови. Едино за Бг пасош ама досадно е и беше веќе.
Проституција не почитувам. Ако ви се збори за тоа место ова.
Se razbudil Io edno dekemvrisko utro vo 2025, i odbral nasilstvo, e toa e temava koga ke razmislis. 154 strani kolenje, bodenje, stanuvanje poznat na reddit i sto uste ne.
No, mora da mu se oddade pocit na babanot za storenoto delo.
Полнети пиперки.A so bese temata ustvari![]()