Кое е најлудото нешто кое сте го направиле на школо/работа?

• Креатор на темата Креатор на темата ГоКи™
  • Време на започнување Време на започнување
Одамна беше, крај на осмо одд., копиљаци, мислевме дека сме газди веќе, крај на школска година... едно друго... и професорот по информатика ми рече да го форматирам серверот (неговиот компјутер), а мене ми скурчи нешо он некој ден пред тоа и јас зимање му го форматирав VOLUME-от и му ги избришав основните работи као шо се .. старт-лентата и такви ствари ... и се мучеше цел ден да опраи :vozbud: :zver:

најлуда работа која сум ја направила во средно беше во 3 година коа со една другарка не не пуштија на час оти закаснивме.После тоа решивме да направиме обиколка околу школото и бидејќи бевме на приземје и отворен беше прозорот ние решивме да се прекачиме.Ни помогнаа сите што беа внатре и ја замолија професорката божем некоја задачда да ојасни и да се сврти накај таблата.најсмешно беше тоа што драгарка ми пројде добро али јас во прекачувањето се закачив и се испосеков и не да го кркав од професорицата ццццц:tapp::tapp::tapp:

Uf mnogu gluposti sum pravela vo sredno,no i kako nema da pravam koga bevme samo 3 devojcinja vo klasot so 30 maski :):):) ednas neznam sto ne spotera ne odevme na skolo cela nedela i direktorkata se javila kaj site doma i si idam doma tatko mi vika kaj ste vie cela nedela sto ne odete vo skolo dvaj i dvaj se izvadivme samo so opomena i nekolku nepopravdani.Posle imase eden profesor sto ni drzese zaedno vo blok 3 casa i uste od prviot cas ke ne ostavi vo ucilnica a on so odgovor deka imal rabota nesto da sreduva ke zamine ke pie so drug profesor i ke se vrati pian i ne maltretirase i ni stavase edinici,i ednas da mu se osvetime mu ja izdupivme stolicata so krafii i ovoj koga sedna sto ke bide pobesna a i se otepa so e najjakoto i imase eden stap i so nego ne mavase..sto da vi zboram kako od vremeto na dedo noe da ziveevme koga gi tepaa ucenicite koga ne zaredi site leee kolku samo rakata me bolese cela mi bese luzni od stapceto sto ne mavase so nego..i na kraj nemase na koj da mu se pozalime :( dusi i ne kaznaa i em kazneti pa i namavani..eh ludilo..

еднаш на класен час, наполнија кондом со вода и си подаваме цел клас, среќа класната не не фати, пиевеме на час за св.Трифун, гаѓање со ливчиња, креиење ташни, пуштање музика, палење тетратки !!!!!!!!! и тоа се у четврата, а сеа на факс со колешка отидовме пијани и труеше цел мал анфитеатар на вино!!!!

па го имаме крадено дневникот и се разбира го запаливе инаку ДО НОТ ТРАИ ДИС пошо можеш да бидеш фатен ....едвај жива глава извлековме

Uf mnogu gluposti sum pravela vo sredno,no i kako nema da pravam koga bevme samo 3 devojcinja vo klasot so 30 maski :):):) ednas neznam sto ne spotera ne odevme na skolo cela nedela i direktorkata se javila kaj site doma i si idam doma tatko mi vika kaj ste vie cela nedela sto ne odete vo skolo dvaj i dvaj se izvadivme samo so opomena i nekolku nepopravdani.Posle imase eden profesor sto ni drzese zaedno vo blok 3 casa i uste od prviot cas ke ne ostavi vo ucilnica a on so odgovor deka imal rabota nesto da sreduva ke zamine ke pie so drug profesor i ke se vrati pian i ne maltretirase i ni stavase edinici,i ednas da mu se osvetime mu ja izdupivme stolicata so krafii i ovoj koga sedna sto ke bide pobesna a i se otepa so e najjakoto i imase eden stap i so nego ne mavase..sto da vi zboram kako od vremeto na dedo noe da ziveevme koga gi tepaa ucenicite koga ne zaredi site leee kolku samo rakata me bolese cela mi bese luzni od stapceto sto ne mavase so nego..i na kraj nemase na koj da mu se pozalime :( dusi i ne kaznaa i em kazneti pa i namavani..eh ludilo..

3 девојчиња...и окулу 25 машки у клас така???
и никој од машките не стана да ве одбрани???да го стопре пијаниот професор??...пфффф :nenene::nenene:

иначе,у основно,им влеговме на другото одд у училна, испревртевме клупи...се затепавме малце,али онака другарски,зезанје...и бевме кај педагогот,па запишуење у некоја си книга...глупости други глупости...не ми текнуе!

Едноставно не се бројат, ќе набројам неколку:
-бркање после часови и тепање со кого се стигне,
-пцуење и дерење на часови во присуство на наставник, еднаш и еден наставник го опцув,
-пукање петарди сред час,
-кршење на прозорци и лустери,
-редовни зимски тепачки меѓу класови кои многупати завршувале крваво,
-фрлање со весник по наставник,
-искачање срeд час од чиста мира итн итн.

Дојде Директорот на час да не искара зашто сме бегале од часови цел клас ова она...и на крај нешо за праи падна моабет...и вели пред да излезе: Уште нешто да има некој да праша? - И мене ако може да ми дадете пари!....Се цепат сите од смеа и проф. и директориот и вика, остај тоа нешто сериозно да не има некој да праша...и прад да излезе ми вика ако ти требаат да ти дадам ако немаш...и нормално одбив:wink:

-пцуење и дерење на часови во присуство на наставник, еднаш и еден наставник го опцув,
-искачање серд час од чиста мира итн итн.

Кај вас се имаше жими се не сте здрави..
Имам другар кај вас заврши...и од дома му дале пари да плати партиципација ама ги поебал и сеа како да се вади...класниов му вика секој ден...и видел не видел му иде у канцеларија цел натажен и му вика: Професоре немам пари, мајками е курва, а татко ми пијаница:nesvest: И класниов му вика добро нема потреба чим е така јас ќе средам некако:pos2:

Најлудото нешто во стредно,,,, Паааа..Еднаш за малце со мотор ке го згазев директорот....(на паркинг) Се преплаши човекот,,,али за срека не бев санкциониран:helou:

Го отерав у П.М шефот на работа (ми немаше дадено плата 2 месеци, и не ни планираше), почна да ми шефува, и почнав со мајки, шајки и.т.н. си собрав парталите и фино културно си излегов низ врата.

-искачање срeд час од чиста мира итн итн.

Кај вас се имаше жими се не сте здрави..
Имам другар кај вас заврши...и од дома му дале пари да плати партиципација ама ги поебал и сеа како да се вади...класниов му вика секој ден...и видел не видел му иде у канцеларија цел натажен и му вика: Професоре немам пари, мајками е курва, а татко ми пијаница:nesvest: И класниов му вика добро нема потреба чим е така јас ќе средам некако:pos2:
Погрешно сум ја разбрал темава мислев се однесувало на основно и само за основно пишав што и како, а за средно е приказна сама за себе.
Почнувајќи од лудории по автобуси,
-до препуцување со директор, професори, психолози,
-да не заборавам и пиење во кабиенети заедно со професори,
-картање и кафенце на плинско,
-фрлање столчиња од 3,
-обид за палење на wc-то, изгоре само казанчето,
и многу други лудории.:vozbud:

Во средно уште немам ништо направено,ама во основно сега ми текна на една ситуација
Правиме тест Биологија и сите ливчиња спремаат јас на новчаничето си запишував и професорката почна сите да не прегледува рацете ни ги гледаше новчаничињата 20 души беа избркани и јас што да правам зимам новчаничето и во гајќи го ставив и ништо не примети.
Ај нека чепка таму да ја видам?

Немаме правено некои бељи со штета на инвентарот, ама затоа цела година лани вриевме, не нервираше една професорка и годинава дојде времето за освета:)
Има 2пати неделно кај нас час, и тоа 7ми.7ми ко 7ми, на сите преку глава им е дојдено, окапале на школо.Ние веќе збеснати не знаеме што да правиме, професорката од претходните класови извадена од такт и уште ние и фалиме.А оваа година и сме слаба точка.И секој час правиме работи што ја нервираат, се дереме на час, смеење, викање, пцуење, трескање со клупите и столчињата.Ова последново ја пореметува целосно.Еднаш толку ни беше смачено од неа и решивме целосно да ја збудалиме.Резултат: жената целосно се поремети, почна да вика и да пишти, скокаше како да е во лудница, се дереше и на крај ги зеде клучевите од дома и почна да гребе со нив по катедрата и ѕидовите.Тој ден нема да го заборави:)
Пред некое време додека беше светското во ракомет, не фати еуфорија и игравме со шише од сок ракомет во ходникот баш пред нејзината училница:)
И доаѓа таа пишти како нездрава, го зеде шишето и еден ученик во канцеларија демек ќе го казнувала.И почна да ни се дере и ние и аплаудиравме.Отвори пак уста, ние пак аплауз.Пак проба да зборне, пак аплауз.И на крај пак се скрена и почна да пишти пак.
А во основно, имавме еден наставник кој воопшто не се грижеше што се случува на часот.Доаѓа тој на час и почнува да предава ние сите собрани играме вистина или предизвик:)Тој пишува на табла, таман завршил се и пробува да објасни станува некој и брише се што е напишано.На тест ќе се соберевме сите кај едно дете на клупа, пошто беше генијалец и сите од него препишувавме:)Имавме еднаш физичко и игравме фудбал, а овој доаѓа баш тогаш на работа и сите му се стрчавме ќе правевме пирамида врз него:pos:

Ептен многу глупави работи..
1.Ептен мултиетничко тепање, скоро секој ден.
2.Вреѓање на професори.
3.Грубо играње фудбал.

сеа незнам што е посериозно

Хмммм... многу глупости имам правено. Се имам испијането за време на часови (за време на одмор, на празен стомак), и имам побарано на професорка да ми пише петка, и ми пиша, и тоа два пати, и нешто поскоро, на другар ми му пишав писмо (песна) за Валентин, нормално, не знаеше дека е од мене. Сум правел и многу други глупости, ама не ми текнува.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom