Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ја иам ако скаш да ти ја даам ми фаќа прашинаДневникот на Андријан Мол
ја иам ако скаш да ти ја даам ми фаќа прашина
сепак фалаПрочитај книги од типот Една минута за себе или Подарок од Спенсер Џонсон ако ги немаш читано прочитај гиДа препорачате некоја книга која би можела да влијае врз некој што е срамежлив, на некој начин што би му помогнала да го намали тоа чувство ?
Гијом Мусо - Што би правел јас без тебе
Ја купив во ГТЦ во книжарата на прв спрат, таму ги има книгите од Гијом Мусо. Писателот е феноменален. Од неговите книги најдобра му е "Затоа што те љубам", потоа "Што би правел јас без тебе", па на крај "А потоа".
Книгава раскажува за девојката Габриел, чии најважни личности во животот се татко и и нејзината прва љубов кои ги нема видено одамна. Татко и е крадец, а другиов е инспектор. Се мразат меѓусебно. И одеднаш, тие повторно се појавуваат во животот на Габриел, двајцата во истиот ден.
Многу убава книга. Ја ставам на второ место, после "Затоа што те љубам", бидејќи "Затоа што те љубам" е тешко да ја премине некој друга книга.
Крајот на "Што би правел јас без тебе" е прекрасен.
)))))))Обавезно, фала на одговоротПрочитај книги од типот Една минута за себе или Подарок од Спенсер Џонсон ако ги немаш читано прочитај ги