- Член од
- 17 јуни 2012
- Мислења
- 1.934
- Поени од реакции
- 2.438
Боље 100 евра да му дадеше поевтино ќе поминеше1-0 сетови... ми отиде платата[DOUBLEPOST=1447954178][/DOUBLEPOST]1-0 сетови... ми отиде платата
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Боље 100 евра да му дадеше поевтино ќе поминеше1-0 сетови... ми отиде платата[DOUBLEPOST=1447954178][/DOUBLEPOST]1-0 сетови... ми отиде платата
![]()
I jas isto..i zgora na toa mi ja zgresi taa v kladilnica..ja imav strasbur-zvezda 146.5 + i aj si rekov da ne ja menuvam...i nisto...Жалгирис - Зелена гора 140+ ги имам во 4/4 5 поена во 5 минути ...![]()

Што ти е крив типот, кога во ситуацијава од она што го кажа Ставро погоре, испадна ОВЦА.Да те наоѓам кој си или сам ќе си кажеш??
Бегај од темава дете не си играј со луѓето!!
Бре бре паметњаковци све излеговте, види само колку души паднаа дури еден 100евра, не изгубив многу ама ваков лик не ни е потребен и никој не те праша тебе за мислење ок?Што ти е крив типот, кога во ситуацијава од она што го кажа Ставро погоре, испадна ОВЦА.

окБре бре паметњаковци све излеговте, види само колку души паднаа дури еден 100евра, не изгубив многу ама ваков лик не ни е потребен и никој не те праша тебе за мислење ок?

Крива Паланка ли? ау што е лесно за таму..Ја следев темава исклучиво да видам како ќе заврши сапуницава со Роџер царот.
@kingroger1
Одма смени username/password на Bet365 акаунтот, а?
Ќе ми платиш 100 евра или да им пратам лични податоци на дечкиве што уплатија, па да ти дојдат во Крива Паланка, на кафе?
Крива Паланка ли? ау што е лесно за таму..
Треба некој да му ги истегне ушите на овој мрсулко..
Мене ме заеба за ситна сума оти ја пробав чисто онака од радозналост, мада модераториве мислам треба да банираат вакви преваранти на кој може некој и ќе му даде пари.Нејќам да ти солам памет по утакмица,ама пишав уште вчера кога ме праша @Goldie за мечот,дека,прво и основно правило кога игра Металург е МИНУС ЦЕЛА УТАКМИЦА..Нека си ебат мајката да не се вратат кретениве од Металург ако изгубат повеќе од 4 разлика .