Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Жалгирис - Зелена гора 140+ ги имам во 4/4 5 поена во 5 минути ... :facepalm::facepalm:

Да те наоѓам кој си или сам ќе си кажеш??
Бегај од темава дете не си играј со луѓето!!
Што ти е крив типот, кога во ситуацијава од она што го кажа Ставро погоре, испадна ОВЦА.

Го имам Козер од Каxa Лаборал 9,5+,тој во 1/4 14 коша и тоа без промашај.Е вака да влагаат сите типови.:)А чисто на среќа го лупнав.:icon_mrgr:

Што ти е крив типот, кога во ситуацијава од она што го кажа Ставро погоре, испадна ОВЦА.
Бре бре паметњаковци све излеговте, види само колку души паднаа дури еден 100евра, не изгубив многу ама ваков лик не ни е потребен и никој не те праша тебе за мислење ок?

Ја следев темава исклучиво да видам како ќе заврши сапуницава со Роџер царот. :D

@kingroger1
Одма смени username/password на Bet365 акаунтот, а? :D
Ќе ми платиш 100 евра или да им пратам лични податоци на дечкиве што уплатија, па да ти дојдат во Крива Паланка, на кафе?

Бре бре паметњаковци све излеговте, види само колку души паднаа дури еден 100евра, не изгубив многу ама ваков лик не ни е потребен и никој не те праша тебе за мислење ок?
ок :(

Не е крив тој шо има будали тука, и јас ја уплатив чисто да видам дали ке излези типот, ама ја уплатив со 450 ден. онака од радозналост, никогаш немам уплатено на кажан меч освен пред некое време Турново со Царев Двор ама тоа беше друга приказна. Криво ми е и за тие 450 ден. шо ги изгубив на глупост памет за друг пат. А вие шо кукате тука со голем влог шо паднавте заблагодарете му се шо не излезе типот, тек ако бевме добитни ке беше весело, гарантирам дека ке се запалеа тука неколку членови и ке му плаќаа на детето да кажи пак нареден тип и ке одевте појако со влог, така да во секое лошо има и добро :D

Ја следев темава исклучиво да видам како ќе заврши сапуницава со Роџер царот. :D

@kingroger1
Одма смени username/password на Bet365 акаунтот, а? :D
Ќе ми платиш 100 евра или да им пратам лични податоци на дечкиве што уплатија, па да ти дојдат во Крива Паланка, на кафе?
Крива Паланка ли? ау што е лесно за таму..
Треба некој да му ги истегне ушите на овој мрсулко..

Нека си ебат мајката да не се вратат кретениве од Металург ако изгубат повеќе од 4 разлика .

Крива Паланка ли? ау што е лесно за таму..
Треба некој да му ги истегне ушите на овој мрсулко..

Акаунтот беше на име Мартин Стојанов, 1988 година Крива Паланка. Имаше и број ама не го запамтив секако, и нормално има шанси да се лажни податоците таму и ваков лик да не постои :) Мене ме заеба за ситна сума оти ја пробав чисто онака од радозналост, мада модераториве мислам треба да банираат вакви преваранти на кој може некој и ќе му даде пари.

sakav vo zivo da ja stavam Makabi so +6.5 i eden tenis, i dodeka da uplatam hendikepot na Makabi pagja na 5.5, i normalno na kraj Makabi gubi tocno so 6 razlika[DOUBLEPOST=1447968515][/DOUBLEPOST]sakav vo zivo da ja stavam Makabi so +6.5 i eden tenis, i dodeka da uplatam hendikepot na Makabi pagja na 5.5, i normalno na kraj Makabi gubi tocno so 6 razlika

Нека си ебат мајката да не се вратат кретениве од Металург ако изгубат повеќе од 4 разлика .
Нејќам да ти солам памет по утакмица,ама пишав уште вчера кога ме праша @Goldie за мечот,дека,прво и основно правило кога игра Металург е МИНУС ЦЕЛА УТАКМИЦА..
Досега сите 8 меча беа минус,и тоа освен со Мотор во гости и Кадетен дома кога завршија точно на границата,54.5 и 52.5,сите мечеви беа тежок минус,со неколку голови под граница...
Плус денес беа тотално беа мотив,со изгубени шанси за понатаму,и си заминаа на екскурзија,додека можеа се држеа,после си еба мајката...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom