Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Go imam 2 na bet i posledna utakmica ja cekam a majcinite igraat kako da vodat 5-0 a ne 1-0
10 gola kje primea. I taman go povlekuvam livceto so 0.5evra ponisko od isplatata posto dusata mi ja zemaa, ono R.Sosiedat majcinite pravat u posledni 10 min 2 crveni i primaat gol. Kolku samo mene da me nerviraat majke im ga nabiem i na dvata tima 
Mameto .... na A.MadridGo imam 2 na bet i posledna utakmica ja cekam a majcinite igraat kako da vodat 5-0 a ne 1-0
10 gola kje primea. I taman go povlekuvam livceto so 0.5evra ponisko od isplatata posto dusata mi ja zemaa, ono R.Sosiedat majcinite pravat u posledni 10 min 2 crveni i primaat gol. Kolku samo mene da me nerviraat majke im ga nabiem i na dvata tima
ROMA ROMA ROMA
Ne, posto nemav kaj na drugo mesto da gi opcujam onaka pristojno, pa morav tuka [emoji14]I sea go napisa postov olkav so karanje I placenje za 0.5 evrA?
Брат не го тупи бе. 1000 пати иста работа. Кој колку има игра.I sea go napisa postov olkav so karanje I placenje za 0.5 evrA?
Во главном за вакви работи 1 квота рачунаат така да не си кревај надежиЕве еден поклон коефициент од Sportlife Фриск аскер-Конгсвингер 1
Се работи за грешка.Секаде е 1.05 а кај нив 2.45
Почнува во 17:00

Realno ne bi trebalo da racunaat 1 koef...posto nivna si e greskata,a tebe treba da ti isplatat kolkava ti e kvotata iskucana na livceto...Zatoa sto ne e greska vo satnica,tuku vo koef...a za toa ne si ti kriv tuku nivnite bukmejkeri....Vo pravna drzava dokolku gi tuzis za toa ke go dobies sporot sigurno..Во главном за вакви работи 1 квота рачунаат така да не си кревај надежи
Realno ne bi trebalo da racunaat 1 koef...posto nivna si e greskata,a tebe treba da ti isplatat kolkava ti e kvotata iskucana na livceto...Zatoa sto ne e greska vo satnica,tuku vo koef...a za toa ne si ti kriv tuku nivnite bukmejkeri....Vo pravna drzava dokolku gi tuzis za toa ke go dobies sporot sigurno..
само дадениот натпревар,а не цел тикет што е крајно педерски..........на пример тој коефициент може многу да ја намали добивката,тогаш не би го уплаќал..............нормално кој ги ебе клиентите,кладилниците се секогаш во право.............знам за правилото затоа му реков на тој што уплати да кажи шо ќе направи...............член 16
Во случај на евидентна грешка врзана за објавените коефициенти за некој натпревар или настан од страна на организаторот (коефициенти кои значително се разликуваат од пазарот на коефициенти во државата или пошироко) или за времето и местото на одигрувањето на натпреварот и слично, организаторот го задржува правото да дадениот натпревар го прогласи за неважечки (го поништи). За тој натпревар, за сите видови игри важи коефициент 1.
- Истото важи и во случај натпреварот да започне пред датумот и времето наведено во билтенот, па за оние тикети што се уплатени после реалниот почеток на натпреварот, за тој натпревар, за сите видови игри важи коефициент 1.
И ја еднаш најдов ваква грешка во Бетсити и 1 коеф.ми ја рачунаа.