Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добро бе, само мене ми се дешава коа чекам голови да се утињаат 100000000 % шанси? Ја глеа некој Волфс/Халл?

Она кога на полувреме ќе го пуштиш Санчез да го постигне 3от гол и овој сам си ја учука после шут на Санчез :bravobe:

А шта реч...коју послуку порати...

БЕНЧИЧ БЕ СЕРИОЗНО ОД 5-3 УСПЕА ДА ИЗГУБИШ СЕТ ОД ПОВРЕДЕН ПРОТИВНИК ПА АЛО БЕ...

...и тоа баш кога уплатив во Спортлајф а не Бетсити..таму ќе ми се важеше и квотата..

то е..

А шта реч...коју послуку порати...

БЕНЧИЧ БЕ СЕРИОЗНО ОД 5-3 УСПЕА ДА ИЗГУБИШ СЕТ ОД ПОВРЕДЕН ПРОТИВНИК ПА АЛО БЕ...

...и тоа баш кога уплатив во Спортлајф а не Бетсити..таму ќе ми се важеше и квотата..

то е..
Јас плус ја имам за солидна добивка и сега ќе ми ја преполови xD (ако влезат сан лоренцо и бенфика единици)

Поголеми мртваци од Интер нема еј, со АЕК да не направиш шанса и 0-0 да завршиш ебати селскиот тим

ретко кукам тука кога ке ме зафркни некоја утакмица ама овајпат е неизбежно
ги чекам последни Псж и Бенфика три плус се нервирам за Бенфика на полувреме дека нема гол ѓомити Псж фатена ми е, завршва Псж си викам ај да не ми е криво кога гледам Бенфика за неполни дваесет минути си крцна цццц кој малер сум

Мислат ли овие од ВилХил еднаш засекогаш да ја додадат Македонската прва лига во понудата? Заради вчерашните утакмици морав да ја мењам. :P
p.s: Гледам почнале да ја менуваат насловната на билтенот.

Го гледаше некој Троицки ?
Како успеа да загуби од Фиш со толката разлика ?
Чисто ме интересира да не ја пуштил или слично.

Богови на кладењето,магариња и сите останати инволвирани....ве молам до крајот на полувремето на натпреварот Осјек-Локомотив нека падни барем еден гол,барем еден кој било нека постигни ..не барам кој знае што..40 минути уште 0-0 е мамицата нивна мамина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom