Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
фрли уште некоја клетва,со една не ја вртат вечерва

Дада секако дека ќе ја свртат,кога ќе си го видам тилот можеби...овде не клетви,и јас да влезам да играм не помагам

Дада секако дека ќе ја свртат,кога ќе си го видам тилот можеби...овде не клетви,и јас да влезам да играм не помагам
потруди се ајде можеш ти,ете ти 1-2 фрли уште некоја клетва за 5-2 да заврши

потруди се ајде можеш ти,ете ти 1-2 фрли уште некоја клетва за 5-2 да заврши

Шо клетва да фрлам бе пичка му матер нивна педерска,колку глупи голој примија уште неможам да повервам стопанката нивна смрдена ,изгледа она ѓубрето од голман на Ајакс е собран од улица некој аматер живите негови да му ги изнаебам...

Сега ако дадат гол за 2-2 и така заврши буквално ќе си умрам

Е сега кур шо ќе се врати Ајакс :pos:

ко неќеше клетви да фрла со време шо да му прајме сеа

Чекајте судиите ќе му поможат кај смеат Ајакс да не играат во групите на ЛШ?..сега два пенали во судиското надополнување и завршена работа:pos:

Чекајте судиите ќе му поможат кај смеат Ајакс да не играат во групите на ЛШ?..сега два пенали во судиското надополнување и завршена работа:pos:

Не кукај, јас ја имав Динамо двојка, од 0-3 3-3 ми заврши. :roker:

Не кукај, јас ја имав Динамо двојка, од 0-3 3-3 ми заврши. :roker:

затоа поисплатливо е т1 и т2..наместо фиксој да ги имавме така играно сега фатени ќе беа....:cool:..

Не знам,се чуствувам најгрозно што можам ама од друга страна знам дека Ајакс многу повеќе изгубија од мене и колку толку ми е редуцирана болката

затоа поисплатливо е т1 и т2..наместо фиксој да ги имавме така играно сега фатени ќе беа....:cool:..

Не знам,се чуствувам најгрозно што можам ама од друга страна знам дека Ајакс многу повеќе изгубија од мене и колку толку ми е редуцирана болката
Kakov car si ti :D reducirana mu bila bolkata hahaha

Sent from my iPhone using Tapatalk

A шо не си ги играте на голови? Така и двата тима ќе играат за вас. :LOL:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom