- Член од
- 30 октомври 2010
- Мислења
- 919
- Поени од реакции
- 907
Уругвај 1&2-3
Англија гг
Брег слоновача гг&4+
Англија гг
Брег слоновача гг&4+
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Товари ги, штом си толку сигуренТој што лови Х на првенството е во дебел минус моментално
Вечер ќе падне првиот реми 100 % (Италија-Англија или Јапонија-БСК).
само јас не би рекол.Олаф 2 пати во 90 го јебат Бразил 2-1 и Чиле 2-1 точен резултат2:0 точен ја имаше Колумбија ... тешко малериште сум ..
очекувам јас оваа Х да бидеОлаф 2 пати во 90 го јебат Бразил 2-1 и Чиле 2-1 точен резултат
Инаку првенствово како шо мислев само на големи квоти вреди да се игра Колумбија 2.70 за 3+ сеа ке пуштам Костарика Х2 2,80 со профитот од Колумбијците.
Реално јас не очекувам голови овде зато играм вака може некако 1-0 да тепаат Уругвај со самото тоа и Х2 ми се гледа како солиден коефочекувам јас оваа Х да биде
Шта речиИнаку првенствово како шо мислев само на големи квоти вреди да се игра Колумбија 2.70 за 3+ сеа ке пуштам Костарика Х2 2,80 со профитот од Колумбијците.

Така све дур не изиграм една утакмица ја,или па Џони,е тек тогаш ќе видите дали вреди.Големи се вредностите да се игра на голови.