Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Утре од сабајле Базел,Малага и Зенит кецови[DOUBLEPOST=1396726225][/DOUBLEPOST]Што е со Босна ракометот бе, еднаш од 9 , сега од 8 од кога е почната и колку е резултатот кај да видам ??:
И јас друже се отепав барање, нема нигде. Требало да има пренос на БХТ1 ама нема, сеа нема ни резултат. :S

И јас друже се отепав барање, нема нигде. Требало да има пренос на БХТ1 ама нема, сеа нема ни резултат. :S
мајку им ебем уште таа ми е за 3000, а сакам да знам дали сум фатил за да одам да уплатам НБА вечер :D

Лимож 1
МЗТ хен.1
Динамо З. 2

коеф е околу 4,2
tumblr_mh39wcY3QH1s46dfvo1_500.gif

Јас сум проклет чоек..утре цела Битола ќе си оди на исплата и ќе си се мезат по кафани..а јас го наебав со Шкендија..не ми се верува дека се влезе освен таа што ја пишав јас не влезе..како е можно бе Шкендија да изгуби ,како е можно бе да ја наместат..како како?

Јас сум проклет чоек..утре цела Битола ќе си оди на исплата и ќе си се мезат по кафани..а јас го наебав со Шкендија..не ми се верува дека се влезе освен таа што ја пишав јас не влезе..како е можно бе Шкендија да изгуби ,како е можно бе да ја наместат..како како?
so 1,30 utakmica nikad ne pisuvaj

so 1,30 utakmica nikad ne pisuvaj

денес кои фаворити влегоа?

Звезда
Дортмунд
Манчестер Сити
Челзи
Барселона
ПСЖ
Реал Мадрид
Динамо Загреб
Шахтјор

сите овие беа со мали коефициенти и јас успеав да се запнам во Шкендија бе...неможам да си поверувам дека само јас нема да бидам добитен

денес кои фаворити влегоа?

Звезда
Дортмунд
Манчестер Сити
Челзи
Барселона
ПСЖ
Реал Мадрид
Динамо Загреб
Шахтјор

сите овие беа со мали коефициенти и јас успеав да се запнам во Шкендија бе...неможам да си поверувам дека само јас нема да бидам добитен
ne si edinstvenIMG_20140405_221128.jpg , od site francuzi deneska ja zapna za lorient 3+ i normalno on 1-1 si zavrsi mamicata da mu ja ebam

Шкендија наместена, секогаш кога ќе ве заебе некоја со 1.35 е местена. :facepalm:
Брегалница да не е Напредок, ги тепаа Металург во гости не знам зошто толку ги потценија со Шкендија.

Шкендија наместена, секогаш кога ќе ве заебе некоја со 1.35 е местена. :facepalm:
Брегалница да не е Напредок, ги тепаа Металург во гости не знам зошто толку ги потценија со Шкендија.

Турново му ја пушта на Брегалница 1-0 во Штип fixed
Турново му ја пушта на Шкендија 0-2 fixed
Шкендија му дава бодој на Брегалница во Тетово 0-2 fixed

сите ја спомнуваа ова шема но јас како некое тркало како да не знам колку се мести во Македонското првенство па пак решив да ја пишам ..каков морон..се си мислам како ќе ја наместат утре Металург со Еуромилк

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom