- Член од
- 19 март 2011
- Мислења
- 18.984
- Поени од реакции
- 40.198
Јас ти го кажав моето мислење, дека коефициентот на Плискова не беше реален, ниту пред мечот, ниту во живо, јас моето мислење не го базирам на тоа што се уплаќа на бетфеар и каде цел свет уплаќа пари, ти штом уплаќаш така земи најди најиграни 5 натпревари и уплати ги, пошто нели нема шанси цел свет да не е во право, еве одговори ми, дали Плискова заслужува да има исти коефициенти како и Серена Вилијамс против исти противнички?
Пак бегаш од одговорот. Смешен си. Врска немаш. Појма немаш од кладење. За грев.

Ако ја пратиш играта интуицијата само доаѓа. Јас 80-85 % од фудбалските утакмици шо ги пратам се од шпанско првенство. Може да се деси во исто време да играат Јунајтед-Ливерпул јас на 2ката да одгледам цело полувреме Алавес-Вилареал. Лани 3 пати го прогнозирав цело коло онака дома на лист ги пишав и ги погодив, ниту еднаш не уплатив, а со минимална уплата од 50 денари ќе носеше нешто над 50тина иљадарки. Континуирано пратење му е мајката, однесувањето на играчите на теренот само ќе ти каже дали треба да се одигра или не. Единствено шо треба да се проверува е повредени играчи. Ако играш сингл/дабл не уплаќај одма , чекај пола саат пред утакмицата да видиш шо состав ќе извадат екипите.