Кирил Џајковски, Д.Н.О, PMG Колектив, Небо, Бернајс Пропаганда - Битола 22.08.2010

• Креатор на темата Креатор на темата Шоути
  • Време на започнување Време на започнување
Барем не слушавме
Застанати пијани дебили му викаат на кристина (пеачката) од бернајс ,,тинааа курвата" .... клошари. З
...добро јас не слушнав такви работи.

Има некој кој го има плакатот од журкава и е дарежлив да ми го поклони??? :)
Има по цел Широк сокак. Земи едноставно :)

Барем не слушавме
...добро јас не слушнав такви работи.

Има по цел Широк сокак. Земи едноставно :)

Од Скопје сум. Лани имаше у ГТЦ и си земав од Хенри Сајз, ама годинава нема. :(

Сра-мо-ти-ла-ци.
Застанати пијани дебили му викаат на кристина (пеачката) од бернајс ,,тинааа курвата" .... клошари. Зато така си заминаја на крајот изреволтирани. Бравос. Исто како и легијата и бернајс никогаш нема да дојдат пак во Битола.
Кирил па ... шта да ти причам када све знаш. Ко на свадба да бев. Ја пушта primitive science сите стојат ко здрвени. Почнува онај ѓуптинот на труба и ајдееее сви ... чочеци се играја. ЛОЛ. Сите бациња слечени голи и со пивата вауууу ... шутка на кирил праеа. хаха.
Се на се глупо и клошарско. Локација под итно да се смени друга година. Ракометно топ ќе беше. :smir:

А дали беше ти в пивница п кога беа Бернес некаде 2,3 март беа дојдени 2009, колку прекрасно си поминаа и тие и сите што беа присутни таму. Е сега дури ние бевме тогаш в пивница овие кои и караа беа во други места, е тука друга ситуација онака ајде сите на Кирил и јас на Кирил и затоа ќе гледаш пијаници, клабери, девојки со штикли, цеца фанови и слично, само жал ми е што толку прекрасен настан со толку прекрасни музичари пред се уметници да биде упропастен од "Битолските шеми" ЖАЛНО

И да се надоврзам, во основа секој го има проблемот прво присуствување на голем настан, 70% од публиката прв пат присуствуваше на голем настан и не знаеа што да направат повеќе скокаа играа се пијанеа и крајно беше викање погрдни зборови по артистите и влечкање по колена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom