Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
Again? Really?
yawning2-399x332.jpg

Zdravooo, pak jas vi nedostigav???Ne se lutam poveke, denes sum sreken i nosam novi vesti:
Za tie sto ne gledaa:
Konecno IGOR si prizna sega na A1:Posledno prasanje sto mu postavia na Igorce bese kako so idol i dali ima druga zena vo tvojot zivot (Kaliopi),site prasanja na fb i twitter bea za Opi, toj rece oficijalno ne kazavme, koga ke doznaat site togas i ti Zare, ama ako vidis vo mojot telefon od koj mi se siteee povici i poraki ke vidis deka ima!!! I ne znaeme sto ni se slucuva ni taa, ni jas...ne znaeme kako da si objasnime, mnogu sme komplicirani ama deka ja ima ja ima!!! Taka i si mislevme, sovrsen odgovor rece Zare!!! YEEEEEEEEEEEEEEEES VI REKOOOOOOOOOOOOOV
REKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV :)

Ај бе доста тролаш,бар да те биваше.
fail at failing at life.

Zdravooo, pak jas vi nedostigav???Ne se lutam poveke, denes sum sreken i nosam novi vesti:
Za tie sto ne gledaa:
Konecno IGOR si prizna sega na A1:Posledno prasanje sto mu postavia na Igorce bese kako so idol i dali ima druga zena vo tvojot zivot (Kaliopi),site prasanja na fb i twitter bea za Opi, toj rece oficijalno ne kazavme, koga ke doznaat site togas i ti Zare, ama ako vidis vo mojot telefon od koj mi se siteee povici i poraki ke vidis deka ima!!! I ne znaeme sto ni se slucuva ni taa, ni jas...ne znaeme kako da si objasnime, mnogu sme komplicirani ama deka ja ima ja ima!!! Taka i si mislevme, sovrsen odgovor rece Zare!!! YEEEEEEEEEEEEEEEES VI REKOOOOOOOOOOOOOV
ПА ТОООООООООООООООООО МАЈСТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДА РЕЧЕ ВО ПРАВО БЕШЕ.
Ај сега МАРШ У ПИЧКУ МАТЕИРНА и ДОДЕКА СЕ ДВИЖИШ ВО ТОЈ ПРАВЕЦ НАЧУКАЈ СИ ЕДНО ШИШЕ У ГЗ ОД КОКА КОЛА 2 ЛИТРИ

Одете бe na глам. Тролчево и таму пука вистина е Игор секој ден ми се јавува и ми кажува дека е заљубен .
П.С. Ај првите 2-3 пати ке биде интересно после тоа FailTroll

ПА ТОООООООООООООООООО МАЈСТОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ДА РЕЧЕ ВО ПРАВО БЕШЕ.
Ај сега МАРШ У ПИЧКУ МАТЕИРНА и ДОДЕКА СЕ ДВИЖИШ ВО ТОЈ ПРАВЕЦ НАЧУКАЈ СИ ЕДНО ШИШЕ У ГЗ ОД КОКА КОЛА 2 ЛИТРИ

Сигурно мислеше на Амди-Кола од 2 литри :icon_lol:

добро бе дома наместо сок нафта ли пиеш ?! За вечера шајки те ранат бе ?! Бива ли волку ретардирани да бидете бе иди земи книга учи читај нешто ептен немаш мозок ова требе озбилно да го сваниш и да одиш на психолог бидејќи братучедата на 3 години вакви испади кажуваше....

Za tie sto ne gledaa:
Колку годинки имаш ти злато? А? Ајде кажи му на бато...:uvo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom