Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
fridaycrap.jpg

flawless victory

Он топик за Игор и Калиопи
Duck-Sauce-Charlie-Sheen-Spinstyles-Bi-Winning-Edit.jpg

Naaaah, just kiddin, who gives a damn...

BLOOD FOR THE BLOOD GOD ! SKULLS FOR THE SKULL THRONE ! LET THE GALAXY BURN!

SANITY IS FOR THE WEAK!!!

темава мислам дека се развива со брзината на светлината !!!
се согласувате со мене ????

Тролов и на други форуми пишува за ова. Не ми се верува. Неееееееееееее! :tapp:

Видете ги Калиопи и Игорче колку се слаткиииииииии, ги обожавам има хемија меѓу нив, нека се земат, душички милииии,
Мене ептен ми одговарааааааааааат, абе Калиопи ко ќе откачи откачва поќе и од Игор и Тони заедно...ама незнаев дека Игор можи да биди толку романтична душа, ко се гушкаше во Калиопи ми беа мнооооооооогу слатки ептен ми се еден за друг погледни сликата
http://www.facebook.com/update_security ... 88&theater
За сите оние што не видеа, не слушнаа итн. Калиопи и Игорче низ зезање си признаааааааааа ЗА ВРСКАТА
emoticon-0102-bigsmile.gif
колку се убавиииииииииииииииииииииииииииии, денес го гледав оној Васил бившиот на Опи леле гревче е ко жена се понаша, во право се сите што велат...ужасен е типот, ИГОРЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И САМО ИГИ Е МАШ И ПОЛ, БАШ КАКО ЗА КАЛИОПИИИИИИИИИИИ ВО ВИСТИНСКА СМИСЛА НА ЗБОРОТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Леллее, ти опседната си со нив двајца
emoticon-0112-wondering.gif
И никот ти е со нивните имиња, а и членството на форумот ти е само за да пишуваш за нив. Точно е дека се прекрасен пар Калиопи и Игор, ама нема само за нив да пишуваме , нели?
emoticon-0100-smile.gif

Дааааааааааааааа
emoticon-0102-bigsmile.gif
срце сум кажииииии
emoticon-0100-smile.gif
emoticon-0100-smile.gif
ти само поддржиме и јас ќе си седам мирна хехех
emoticon-0105-wink.gif
па дааааааа мн се убави заедно фала на коментарот да, да само заради тоа се рагистрирав тука
emoticon-0105-wink.gif
emoticon-0105-wink.gif
Чекај ти ме зезаш???Или вистина така мислиш, погледни колку се слатки само, Игор не влегва во филм туку едноставно се опушта на моментот, толку е искрено и мило, има хемија меѓу нив кефој се двајцата, тие не се лутат кога им велат во врска почнаа и сами да си признаваат, вие се лутите? Ај ке прајме муабет по 2/3 недели кога официјални ке си кажат дека се фатија!!!
emoticon-0105-wink.gif
А видете и на фб во групите за неа и за него цела Македонија ги поддржва, ке завршат заедно, слушајте ми го зборот!!!
emoticon-0115-inlove.gif
emoticon-0115-inlove.gif
А оти сите зборват дека Васил-бившиот на Опи е педер???Да ви кажам и вистинаааааа ко го гледав на ТВ како шмизла ми беше типот со коси долги гласот цивкав ужжжааааааааааааааааааааааааааас
emoticon-0132-envy.gif
Збеснаа, збеснаа Калиопи и Игорче еден за друг...на Калиопи и треба ВИСТИНСКИ МАШ в кревет
emoticon-0109-kiss.gif
, а не шмизла како Васил, со женски карактеристики...бљак
јас не вервав ко велеа дури не го видов, како женче Васил беше, со коси пораснати мавка со таја раката лелеееее одвратни ми се таквите машки, не е чудо што Калиопи е пресреќна по разводот...

Изгледа има и друга мисија - оцрнување на бившите на Калиопи :tapp:

Не е само овој трол овде, освен ако нема направено 547826574555116 профили на фејсбук. Само видете ги коментарите:tv:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1752262738927&set=o.127763855838&pid=31701022&id=1609670422

А најверојатно овој и е профилот на фејсбук на оваа опседнатата, чисто по коментарите заклучив:tv:
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001233283098

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom