bRutal savaGe
ಠ_ಠ
- Член од
- 10 јули 2009
- Мислења
- 4.213
- Поени од реакции
- 88
flawless victory
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
темава мислам дека се развива со брзината на светлината !!!
се согласувате со мене ????
Па дури и побрзо ...темава мислам дека се развива со брзината на светлината !!!
се согласувате со мене ????
ШТО И ДА ПИШУВАМ МИ ДОЛИКУВА БАРЕМ ТИНЕЈЏЕР А ВИЕ 25 И 30 ГОДИНИ ОДЕТЕ ЖЕНЕТЕСЕ ГЛЕДАЈТЕ ДЕЦА ТАМУ ШТО БАРАТЕ ОВДЕ

Ех ова е врв, си одам и не се вракам веке, сами пишувајте си што сакатеее, ајде
Тролов и на други форуми пишува за ова. Не ми се верува. Неееееееееееее!![]()
Видете ги Калиопи и Игорче колку се слаткиииииииии, ги обожавам има хемија меѓу нив, нека се земат, душички милииии,
Мене ептен ми одговарааааааааааат, абе Калиопи ко ќе откачи откачва поќе и од Игор и Тони заедно...ама незнаев дека Игор можи да биди толку романтична душа, ко се гушкаше во Калиопи ми беа мнооооооооогу слатки ептен ми се еден за друг погледни сликата
http://www.facebook.com/update_security ... 88&theater
За сите оние што не видеа, не слушнаа итн. Калиопи и Игорче низ зезање си признаааааааааа ЗА ВРСКАТАколку се убавиииииииииииииииииииииииииииии, денес го гледав оној Васил бившиот на Опи леле гревче е ко жена се понаша, во право се сите што велат...ужасен е типот, ИГОРЧЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ И САМО ИГИ Е МАШ И ПОЛ, БАШ КАКО ЗА КАЛИОПИИИИИИИИИИИ ВО ВИСТИНСКА СМИСЛА НА ЗБОРОТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
Леллее, ти опседната си со нив двајцаИ никот ти е со нивните имиња, а и членството на форумот ти е само за да пишуваш за нив. Точно е дека се прекрасен пар Калиопи и Игор, ама нема само за нив да пишуваме , нели?![]()
![]()
Дааааааааааааааасрце сум кажииииии![]()
ти само поддржиме и јас ќе си седам мирна хехех
па дааааааа мн се убави заедно фала на коментарот да, да само заради тоа се рагистрирав тука![]()
![]()
![]()
Чекај ти ме зезаш???Или вистина така мислиш, погледни колку се слатки само, Игор не влегва во филм туку едноставно се опушта на моментот, толку е искрено и мило, има хемија меѓу нив кефој се двајцата, тие не се лутат кога им велат во врска почнаа и сами да си признаваат, вие се лутите? Ај ке прајме муабет по 2/3 недели кога официјални ке си кажат дека се фатија!!!![]()
А видете и на фб во групите за неа и за него цела Македонија ги поддржва, ке завршат заедно, слушајте ми го зборот!!!
А оти сите зборват дека Васил-бившиот на Опи е педер???Да ви кажам и вистинаааааа ко го гледав на ТВ како шмизла ми беше типот со коси долги гласот цивкав ужжжааааааааааааааааааааааааааас![]()
![]()
Збеснаа, збеснаа Калиопи и Игорче еден за друг...на Калиопи и треба ВИСТИНСКИ МАШ в кревет, а не шмизла како Васил, со женски карактеристики...бљак![]()
јас не вервав ко велеа дури не го видов, како женче Васил беше, со коси пораснати мавка со таја раката лелеееее одвратни ми се таквите машки, не е чудо што Калиопи е пресреќна по разводот...

Изгледа има и друга мисија - оцрнување на бившите на Калиопи![]()
Па дури и побрзо ...