Калиопи и Игор - FOREVER IN LOVE

• Креатор на темата Креатор на темата arsen15foreta
  • Време на започнување Време на започнување
Mene me zabole za tebe!!! Zosto maskite se plasat od cuvstva i romantiki???Ucete malku od mene ke ve sutnat zenskite ako ne ste kavaleri, site zenski sakaat ROMANTIKA
P S Ako treba sovet call me ke bides romanticar

Сакам да бидам романтичар, ти се јавив

A ti si мајстор за pes!!! Ke ti treba tebe ljubov nekogas aj aj :baeh:

pes2011logooficiwxw.jpg

Eheee i te kakov majstor sum ja da znaes... ama toa ne e tolku bitno sega.

Sega bitno e prvin da naucis da pisuvas, a potoa da se ubiesh.

pozzzzzz

Богами кобила ко каљопа си бара расен и искусен коњ :icon_mrgr

Sega zaminvam na fakultet ama NE e zatvorena temata posle ke pisuvame ok? Epa romanticni dusiiiiiiiiiiiiii VE SAKAAAAAAAAAAM ;)))
Vasata babygirl19:pipi:
И ваквите после држава ќе водат
samoubistvo-40-sek-01.jpg

П.С важна-вд, thegirl1 и остали пациенти пак го окупирале форумов?:motor:

И ваквите после држава ќе водат
samoubistvo-40-sek-01.jpg

П.С важна-вд, thegirl1 и остали пациенти пак го окупирале форумов?:motor:

Ај прати ми линк од овие 2-те пациенти да видам што болести имаат:pos2:

stram da vi e sto imate negativni misli za vakvi luge. da se zastramite so koj obraz plukate po naseto nacionalno bogatstvo pa ostajte gi da si se ljubat luge se, namesto da bidete srekni sto se rodila nova ljubov vie ste polni so omraza.
leleeee ne mi se veruva so kakov narod ziveam, ne zasluzuvate da ziveete vo vakva prekrasna drzava Makedonija !
idete si vo grcka i tamu moze poubavo ke vi e, pu jazk, grevcinja!

igor i kaliopi forevr zaedno! :DDD <3<3<3

Добро бе од кај се накотија олку за 12 саата?

Добро бе MME......од кај искачате толку ретардирани фаци......национално богатствоWTF!!!! нашето национално богатство погина во 2007...старците не се некој Џет-Сет па да паѓаме во несвест дека се муваат.....се согласувам со тебе дека е прекрасна државава, дај таман си се регистрирала на форумот види има скоро 50 000 други теми сигурно ќе најдеш некоја поитересна од оваа, дај уозбилете се малку е*ате копиљаците.....

Не ми се верува дека за многу кратко време се накотија 3-4 личности кои го подржуваат оној кој ја отворил темата,Јасна,бејби грл ве молам кажете дека сте иронични :nesvest:
Oд компјутер за секое дете еве до кај стигнаа некои...

Може Калиопи им рекла ако ја држат темава жива ќе гласа портокалово :pos2:

Да знаете не е ништо чудно медиум да стои позади ова...Крема, Свет тоа е све ненормално фирмата кај шо работев имаше некаква соработка со уредникот на Свет(по покварено и погадно чоече немам видено)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom