Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Лошо искуство имав со Skechers јас. Овие ми беа први патики земени од тој бренд, бидејќи сите ми ги фалеа Skechers, ама после неколку месеци одма се направи кратер дупка од надворешна страна кај прстите. Исто доле ѓонот цел беше раздробен кај што се табаните. Не излижан туку баш слоеви и слоеви фалеа на ништо не личеше. Не сум имал покрш патика искрено во смисла на издржливост и квалитет, иако самото газење беше меко и удобно.

, дали воопшто ќе најдам таа година од nike патики кај нас или регионов нови или тешко?Ме мавна нешто аутизмов, ја видов оваa патика на песнава и ме бендиса
Прегледај го приврзокот 463117
Ја побарав на нетов и испаѓа најблиску дека е од 2016 модел.
Прегледај го приврзокот 463118
Дали има некој со слична дијагноза, ги најдов германија некоја голема бројка за 700 евра, дали воопшто ќе најдам таа година од nike патики кај нас или регионов нови или тешко?
Не се баш истите, еве ги јас овие шо ги барамStockx.
Класика 90ka ама и многу солена. Имаше лани release слично на ова нешто ама е deadstock и тоа
StockxНе се баш истите, еве ги јас овие шо ги барам
![]()
Size - 13 Nike Air Max 90 Ultra Gray Red Men Running Trainer Sneakers 845039-006 | eBay
The product is a pair of Nike Air Max 90 Ultra Gray Red Men Running Trainer Sneakers in size 13. These sneakers feature a lace-up closure, rubber outsole, and are designed for running and jogging. The upper material is mesh, with a synthetic lining and foam insole for comfort and breathability...www.ebay.com