Кајганџиска фудбалска пресметка! [пријавување]

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
@TheWhiteMamba
Не не, нема потреба да мењате. Ги читав сите глупости и недоразбирања наназад, така да терајте си по овој систем. Сакав да ви дадам и моја идеја, ама не бев редовен у балонов, па затоа отстапив да не солам памет. Терајте си по овој систем, ни три екипи ни ништо. Играв фудбал и порано со дечки од овде, пред околу 3-4 години и планот за трет тим и комбинирање нема на долг рок да биде успешен, а заинтересираноста на почетокот можеби беше и поголема од оваа моменталнава. Не верувам дека ќе се видиме викендов, пошо мала е шансата, за наредна ваљда ќе бидам пуштен тој период коа ќе почиња списокот, па да фатам место.
Напаѓаџи и себичњаци.. пфф.. нека дојдат! :P
У кој ме стаи бе жити се? :D

@TheWhiteMamba
Не не, нема потреба да мењате. Ги читав сите глупости и недоразбирања наназад, така да терајте си по овој систем. Сакав да ви дадам и моја идеја, ама не бев редовен у балонов, па затоа отстапив да не солам памет. Терајте си по овој систем, ни три екипи ни ништо. Играв фудбал и порано со дечки од овде, пред околу 3-4 години и планот за трет тим и комбинирање нема на долг рок да биде успешен, а заинтересираноста на почетокот можеби беше и поголема од оваа моменталнава. Не верувам дека ќе се видиме викендов, пошо мала е шансата, за наредна ваљда ќе бидам пуштен тој период коа ќе почиња списокот, па да фатам место.

У кој ме стаи бе жити се? :D

Во двете :icon_lol:

И ја за на бенч

Аха, Шури, Ноуморегејмз, Биомаџ и Саета, мисли си :D
Боље да ја предадеме уште од почеток :tvg:

Може да се направи и трет тим, ама со порамномерна распределба, јас спомнав претходната недела, ама игноре сите ми направија, гледам сега за сега никој не се буни со моменталниов начин на пријавување, така да...
????? кај сум ја???

Ако јадете бурек,само мотивација..

Дај да направиме уште еден термин, после вашиот одма :D :D Може ќе се собереме уште 2 екипи :D

Зошто има кајгана собиранка следна недела па ќе дојдат веројатно 4-5 од ПрилеБ, па ако сте за, можеме повторно да играме на големото на Работнички...
Ама ајде, прво нека се пријават за доаѓање...

Зошто има кајгана собиранка следна недела па ќе дојдат веројатно 4-5 од ПрилеБ, па ако сте за, можеме повторно да играме на големото на Работнички...
Ама ајде, прво нека се пријават за доаѓање...
Шо сакаш да кажиш со то б? Дека сме втора класа игрчии? На то алудираш?

Шо сакаш да кажиш со то б? Дека сме втора класа игрчии? На то алудираш?
Ја уше денес се пријавувам :D
За да играм со мајсториштето на фудбалската игра,светската икона,
Дами и господа, гулабарот @Red John ~~~~~~~

Ја уше денес се пријавувам :D
За да играм со мајсториштето на фудбалската игра,светската икона,
Дами и господа, гулабарот @Red John ~~~~~~~
Од шо сум толку јак и познат гулабар, пеџа ме има истетовирано на нога.

Од шо сум толку јак и познат гулабар, пеџа ме има истетовирано на нога.
На таа шо ја запна у мрежата или на другата што ќe ја запне другата недела:?:jeeee::pos::kuracc:

Хмм абе незнам ама времево е мн променливо за да идеме да играме на отворено повеке сум за балон. Пример балонов кај што играме може да се земе наредна недела и да се игра таму 2 термина тоа ќе ни е и повеќе од доволно секоако пред нас нема никој на теренот. А и не верувам дека пак ќе собереме 30 луѓе како минатата за да играат.
Али мнозинството нека одлучи што се однесува до мене јас сум за.

Хмм абе незнам ама времево е мн променливо за да идеме да играме на отворено повеке сум за балон. Пример балонов кај што играме може да се земе наредна недела и да се игра таму 2 термина тоа ќе ни е и повеќе од доволно секоако пред нас нема никој на теренот. А и не верувам дека пак ќе собереме 30 луѓе како минатата за да играат.
Али мнозинството нека одлучи што се однесува до мене јас сум за.

Мислам дека ќе се пријават најмалку 25 луѓе, затоа малку климаво е тоа во балон, за 5+1, ќе треба да се менуваме на 20 минути ама ќе има многу чекање или па еден саат една екипа, еден саат втора.

Ај, да видиме колку прилеБчани ќе се пријават до среда, па ќе правиме планови. Иначе, мислам дека на оваа температура може да се игра надвор без проблем...

Мислам дека ќе се пријават најмалку 25 луѓе, затоа малку климаво е тоа во балон, за 5+1, ќе треба да се менуваме на 20 минути ама ќе има многу чекање или па еден саат една екипа, еден саат втора.

Ај, да видиме колку прилеБчани ќе се пријават до среда, па ќе правиме планови. Иначе, мислам дека на оваа температура може да се игра надвор без проблем...
Не бе теренов кај што играме реално надвор е потопло :)
Мене ми е дожд да не ни заебе планови, за ладното не е страшно.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom