Kajgana Song Contest (KSC) #83

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Да си останев и со Џими ќе добиев 12ка од тебе ама ајде ме најде расположен денес. Еј ги губам лајковите заради ова :D
Стварно не знам што да земам, а да не се повторувам со артисти. Нека брише некој претоходниот пост.
Righteous Brothers - Unchained Melody

Уште една 12ка изгуби :P
Супер иде колоквиумска, тешко дека ќе се замарав со броење ако победев. Ете шанса на другите да запнат повеќе и да тепаат, доста беше држење на власт од наша страна.

Уште една 12ка изгуби :P

Mozhes da mi koregiras post? Da go stavis odma Jimi kaj mene ili @Peja989 da go baram? :pipi:[DOUBLEPOST=1445370057][/DOUBLEPOST]
Супер иде колоквиумска, тешко дека ќе се замарав со броење ако победев. Ете шанса на другите да запнат повеќе и да тепаат, доста беше држење на власт од наша страна.

Ah Kiki shekerche si znachi :backa:

Mozhes da mi koregiras post? Da go stavis odma Jimi kaj mene ili @Peja989 da go baram? :pipi:[DOUBLEPOST=1445370057][/DOUBLEPOST]

Ah Kiki shekerche si znachi :backa:

Не гo зaмaрaј чoвекoт. Ништo не кoрегирaме сегa.

Кoгa ќе oбјaвaм листa нa песни зa глaсaње ќе средaм

*Рандом македонски евергрин од 60тите што ме мрзи да го гуглам пошто не сум бил жив тогаш а ниту можам да најдам конкретна година на издавање на песниве*

Овај бата Џими имаше кокаин во ноздринкана лева колку шо имаја пуштено во промет заедно Колумбија, Боливија и Перу:D Плус чоекот многу се пукаше со амфетамини. Али остај то све, јака музика и стил тераше.

Овај бата Џими имаше кокаин во ноздринкана лева колку шо имаја пуштено во промет заедно Колумбија, Боливија и Перу:D Плус чоекот многу се пукаше со амфетамини. Али остај то све, јака музика и стил тераше.

Nemoj sea da se vregjame :cautious:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom