Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

U2 во one-hit wonders? Што е следно, Red Hot Chili Peppers со Californication?
Кажи им го тоа на VH1.Епа добро нормално дека не може да имаат поголем хит од Bittersweet, ама не ми е логично за бенд кој опстојувал 20 години и бенд кој има 5 албуми да се стават во ваков ранг.
[DOUBLEPOST=1395269596][/DOUBLEPOST]
А да го свртиме муабетот од друга страна - ако ти знаеш повеќе од една песна од The Verve, тоа значи дека сите кои ги знаеш биле хитови?Сериозно - ако вие знаете само една песна - не значи дека е One-hit wonder. Малце испитајте што значи тој поим. За U2 нема коментар ама гледам дека и Verve се зборат. Ќе ви укажам друга песна која исто беше хит.

? 3 има секако?Јас го пишав тоа пошто вие го пишавте први. Сега се повторуваш.Истото се однесува и за тебе - ако знаеш една песна не мора да значи дека и останатите не им се хитови. А твоево мислење се базира на твој личен став или се базираш на некој листи на VH1?[DOUBLEPOST=1395274221][/DOUBLEPOST]Ете еден член погоре си ја објавил With or without you ... (според твојава логика) може само таа ја знае од U2 така да One hit wonders му е![]()

?Па нема потреба да се чека, два дена никој ништо не пријавил.И вие ли сте за предвремени ?