Kajgana Song Contest #314-Најдоброто романско EDM хитче

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.787
Поени од реакции
11.676
Дааа, даааа, 2012та на Градиште плажа 2 (затоа и ја спомнав) бев тоталка на Шток, влашка ракија, Амстел и тако даље. Таков гз преку глава беше што не знам како не паднав по тоа мовчето што ги врзуваше ќец и два. Не бев во возно стање па тек накај 6 ипол сабајле тргнав накај смештај во Охрид откако претходно болно се трезнев лежејќи на камењана. На самата журка испив 7 шишиња вода по тогашна астрономска цена од 70 денари по шише од пола литро и дадов 490 денари само за вода. Добри времиња.
Антонија на втора плажа мејнстрим, а на трета плажа беше Таламаска за похардкор фанови, цела вечер шпартаф од една на друга плажа, журка до 7 сабајле. Времиња!

Инаку Морена беше 2012, јас мислев дека е истата пејачка, не знаев дека се две различни. :D

Sussaro

Southern comfort, southern sun
Член од
27 декември 2005
Мислења
6.050
Поени од реакции
24.854
Член од
14 февруари 2013
Мислења
1.797
Поени од реакции
2.365

Една од песните која по заслуга на брат ми 6ипол години поголем ја спамав, тогаш на свежо предаден Sony Ericsson K750i после 4годишно користење од него и полека како тинејџер ме влечеше со него по излегувања.
Знам дека Моранди настапија негде во Скопје, не знам дали беше Хард Рок дека не ме пуштија имаше вриштење, пиштење.
Мислам дека денешните тинејџери можат да сонуваат за вакви дружби и забави.
Ау пукам душевно.

Последно уредено од модератор:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.810
Поени од реакции
17.383
Што би рекле шиптaрите, Зузарот, Бог здравје да ти даде, за изборов.

П. С. Ако може да се стави да се гласа за сите песни, стварно тежок избор. :(

Kajgana Shop

На врв Bottom