Kajgana Song Contest #258 - Африка

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.084
Поени од реакции
17.621
Мислу дека сфи стилови,подстилови су потрошени. Ја стфатно неам идеју за нову тему.
Овија д'нови сам навлечен на Африку. На афричку културу, традицију и природу.
Еве нека биде контест за песне што су повржани на било кој начин сс Африку.
Изведувачи, бендови, waka онака, Уницеф, сида... Сфе што асоцира на
Африку или е спомнато нешто афричко у песну. И например било кој певач може да се стаи ако има афричко потекло.
Без Тото-Африка, ептен е клише.

Ја учестфују сс песну за едно од најсиромашни афрички области. Дарфур е место у западан Судан.

 

Kajgana Shop

На врв Bottom