Kajgana Song Contest #160 - Најдобра House трака на 21 век

• Креатор на темата Креатор на темата Chiksy^
  • Време на започнување Време на започнување
Ќе ме хејта парва, може и други, ама ќе го одберам најомразеното име во постоењето на електронската музика:

Парва не ме хејтај, ова ми беше првиот избор, ама колку души мислиш ќе ја знаат?

Сериозно изборов ќе помине без хитишта како Call on Me,Memories,The World is Mine, Levels,Seek Bromance,Greyhound? o_O Ме разочаравте :mad:
Дури и Animals и Tsunami се запоставени :D

Последно уредено:
Сериозно изборов ќе помине без Call on Me,Memories,The World is Mine, Levels,Seek Bromance,Greyhound? o_O Ме разочаравте :mad:

Put your hands up for Detroit, Rise up, World hold on, Don't you worry child, My, my, my, The weekend to begin, Let me think about it, Reload this is free love, When love takes over, Bocalinda, Destination unknown, Roger Sanchez, Lady hear me tonight, Robin Schulz, Lola's theme, Ocean drive, You don't know me, I don't want your body, Love generation,

оваа

оваа

оваа

оваа

И ден денес ме потсеќа на убави времиња, поедноставни, убави ноќи. <3

Исто:

Не би сакал да навлегувам во некои лични фаворити кои се помалку познати па да глумам хипстер затоа ќе се држам до едноставни класици, општо познати како златна генерација на dance/house.

Ова чудо од песна и ремиксите идеа на Сити радио 24/7

И траката која ме поремети доека бев надуван у тинејџ години и премиерно ја слушнав

Put your hands up for Detroit, Rise up, World hold on, Don't you worry child, My, my, my, The weekend to begin, Let me think about it, Reload this is free love, When love takes over, Bocalinda, Destination unknown, Roger Sanchez, Lady hear me tonight, Robin Schulz, Lola's theme, Ocean drive, You don't know me, I don't want your body, Love generation,
Премногу добри траки се запоставени особено оние постари од 2010та
Jас ги спомнав само овие ултра популарните али шта је, ту је...

Вач д санрааааајзззз...Аксвел
Мунлајт парти(фрст блод мдма фор ми хаха) Фoнзерели
Хау вуд ју фииил Дејвид Моралес
И разноразни траке од ДипДиш, Џон Дигвид,Том Нови,Дени Тенаглиа,Мартин Солвек,Марко Карола, Феликс Д Хаускет, Грин Велвет,Дарен Емерсон...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom