Kajgana F1 Fantasy - 2023

P3 ко за прв пат играње, не е лошо

Направив и ја измени, не знам каде тргнав со Пиастри и Норис. Се надевам ќе се искачам од дното. :unsure:

Нема полош од мене, фенерџијата после 1 коло :sramezliv:

Леклер и Окон ми ебаа се по ред, уште па дабл играв на Леклер :vrtioci::vrtioci::vrtioci::vrtioci:

Да ве потсетам викендов има Ф1, правете измени ако не сте направиле. Со среќа на сите освен на Ферари. :kuracc:

Да ве потсетам викендов има Ф1, правете измени ако не сте направиле. Со среќа на сите освен на Ферари. :kuracc:

Напраив измена уште понеделникот. Кај ги ставив тогаш Ферари кај се заебав.

Викендов ќе се вадам.

Screenshot_2.jpg

Ма сФе да им ебам! јас ко ќе ги ставам со DRS сите 15 завршуваат! :mad:

Абе ич не го мирисам, ама на подиум иде. Да не претерам, 1/2 ќе се бори. 2.20 му дале квота...

пс: ајде сите пред тв, старта :)

Уффф моќен викенд на Фантази, 371 поен. Строл ме зезна -14 ама добро е, од 20то на 9то место. Веројатно ќе одам со ист тим без промени.

Има опција "Extra DRS 3" да го вратам/сменам на друг тим? Или како си го кликнал на почеток така е?

Има опција "Extra DRS 3" да го вратам/сменам на друг тим? Или како си го кликнал на почеток така е?
Секоја трка можеш да менуваш различен чип. Во My Team:
1679299402604.png

Видов, али ми вика „искористен“ / used.

Не знам кај е кликнато...
Ако си го искористил х3 веќе толку, затоа реков различен чип.
Нели само еднаш имаш право да го искористиш чипот? Или ја сум будала што не активирам 2 трки со ред...:cautious:
Така е, има 6 чипови и можеш 1 да ги користиш. Не знам дали важи за цела сезона или до паузата како што беше лани со турбо драјвер.

Ако си го искористил х3 веќе толку, затоа реков различен чип.

Така е, има 6 чипови и можеш 1 да ги користиш. Не знам дали важи за цела сезона или до паузата како што беше лани со турбо драјвер.

Епа глуп сум.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom