Мистичен
Човек
- Член од
- 23 јануари 2005
- Мислења
- 13.578
- Поени од реакции
- 1.097
Ако сте ентузијаст за велосипедизам и ако ја користите Strava, добродојдени сте во Kajgana Bike Club на Strava 
Колку не има?

Колку не има?

Да. Па може да се смени, уште само @Ficiani да го натераме да се активира таму или да ни даде админ.На кирилица било „Кајгана“ бе, затоа не можев да најдам постоечка група претходно...
Влегов и во двете групи, ама MTB некако нели е насочено само за „планинци“?![]()
Возиме обично заедно еднаш неделно (ако се усогласиме и времето не' посака), најчесто по 3-4 души (ние што сме од Скопје). Последен пат бевме до Кучково, претходно Марков Манастир, Матка и тн. Јас не бев, ама се одеше и до Лешок, Козјак, Ајватовци, на Водно и тн. Значи, лесни рути со прилагоден интензитет. Што повеќе не има - толку повесело, па затоа во иднина може да се договараме за помасовни возења на форумов или во групата на Strava.Ви се приклучив во клубчето на Страва. Сега ќе ве замолам за повеќе информации, дали возите, кога возите, видови на рути и сл. основни информации.
Сметајте на мене и за KBC дрес.![]()
Воопшто не е лошо, јас би додал од предната страна испод натписот некоја графика од точак.Со моите скромни дизајнерски вештини)
Прегледај го приврзокот 173430 Прегледај го приврзокот 173431 Прегледај го приврзокот 173432 Прегледај го приврзокот 173433 Прегледај го приврзокот 173434
Нијансата треба да мава повеќе на портокалово, не знам зошто при експорт испадна црвенко![]()
Ова.Доминантно бела боја ќе помогне при изложеност на сонце.