КАЈГАНА Автомобил на годината 2011 - Избор

• Креатор на темата Креатор на темата |Volkswagen|
  • Време на започнување Време на започнување

Кајгана автомобил на годината

• Alfa Romeo Giulietta

Гласови: 66 46,8%
  • Citroen C3/DS3

Гласови: 22 15,6%
  • Dacia Duster

Гласови: 4 2,8%
  • Ford C-Max/Grand C-Max

Гласови: 8 5,7%
  • Nissan Leaf

Гласови: 4 2,8%
  • Opel Meriva

Гласови: 6 4,3%
  • Volvo S60

Гласови: 31 22,0%

• Вкупно гласачи
    141
Хаха просто се чудам како може да води една просечна алфа која во споредба со волвото е тапа во секој поглед.
Сите други во споредба со волвото во оваа анкета изгледаат смешно. и да волвото кај нас варира од 30500 до 54000 евра за основниот и најопремениот модел па споредете за каков автомобил станува збор. Апсолутен победник во анкетава без разлика на гласовите е волвото.

Погледнете во светски рамки кои му се конкуренти на волвото а овде дачија во оваа анкета.. целосно промашена концепција а за жал волвото не е ни прво тоа па уште повеќе ме чуди.

Кандидати за Светски Автомобил на Годината:

- Audi A1
- Audi A8
- BMW 5 Series
- BMW X3
- Jaguar XJ
- Jeep Grand Cherokee
- Mercedes SLS
- Nissan Leaf
- Porsche Cayenne
- Volvo S60/V60

Giulietta...
Секс на тркала со многу коњи...во изведбата Quadrifoglio Verde
е тоа е тоа правата ствар со 235 коња ми се чини дека има негде, колата е фантастична у секој поглед дефинитвно кола на годината според мене

Дечки, значи...никогаш никој нема да биде задоволен од ништо. И јас сакам да го има новиот Passat ама на Европско ниво ова се кандидатите. Плус тоа анкетата ќе беше 100 модели и никаква функционалност немаше да има. Нели?

Не се замарајте толку. Chill out

А само што се спремав да мрчам зошто го нема новиот Пасат :)

Иначе, од понуденото.. растргнат сум помеѓу Џулиета и Волво.... :toe:

Гласав за Алфата некако најубава ми е од овие тука ... :)

п.с кога го прочитав насловот на темата мислев дека се бира најубаво возило што го поседуваат кајганџиите :)

Гласав за Volvo S60.Убава лимузина многу ми прави мерак

Хаха просто се чудам како може да води една просечна алфа која во споредба со волвото е тапа во секој поглед.
Сите други во споредба со волвото во оваа анкета изгледаат смешно. и да волвото кај нас варира од 30500 до 54000 евра за основниот и најопремениот модел па споредете за каков автомобил станува збор. Апсолутен победник во анкетава без разлика на гласовите е волвото.

Па да го ставевме и бугати вејронот, па сите према него ќе изгледаа мизерно :P Не е поентата кој е најскап автомобил тука, него сооднос, цена-квалитет, дизајн итн итн..

Не е фер бе, каде е новиот Форд Фокус?! Требало него да го има на анкетата место C-Max...
ford-focus-2011-13.jpg Ford-Focus-2011-01.jpg
Ford-Focus-2011-05.jpg Ford%20Focus%20CLIPPER%202011%2008a.jpg

Не е фер бе, каде е новиот Форд Фокус?! Требало него да го има на анкетата место C-Max...

Го нема и новиот VW Passat, па не се бунам...

Ова е официјална листа превземена од европската листа. Ова го пишувам по милионити пат.

Alfa Romeo Giulietta моќно ми изгледа,гласав за неа

Прегледај го приврзокот 42541 Прегледај го приврзокот 42542
Прегледај го приврзокот 42543 Прегледај го приврзокот 42544

Шо е финтава со овие новиве ентериери да не може чоек да си стави јако озвучување.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom