Кафе ЈАБОЛКО - Недела - 02.11 - Отворање на Pre-Hard Rock забави (R&B и Hip-Hop)

• Креатор на темата Креатор на темата ziko_skopje
  • Време на започнување Време на започнување
Јаболко - кај мене преку улица. Многу галамат бе, не може чоек да работи од нив навечер :)
Неам отидено, некако многу копиљаци имаше кога се викаше Inferno... Ваљда затоа ми е одбивно. Се надевам дека Јаболко нема некоја поврзаност со претходната клапа :)

Копиљаци немало сигурно. Тоа е во склоп на Европски Универзитет и студентите се таму.

Ми се иде во ова Јаболко некоја сабота :)))

Копиљаци немало сигурно. Тоа е во склоп на Европски Универзитет и студентите се таму.
Ех, како не.

Кога беше Инферно, од прва година средно се тепаа за резервации. Сега кога е Јаболко не знам како е.

Во маало ми е,не сум бил никогаш.......ваљда ќе се наканам некогаш да видам како е
А за пред хард рок забави.....да одам во јаболко,да слушам едни песни и да гледам едни луѓе,па да одам во хард рок да ги слушам истите песни и да ги гледам истите луѓе-многу ќе ми дојде за една вечер:helou:

Мене ми е многу убаво, имам одено сега, во сабота пее Боки 13, али ја бев минатиот петок
а во недела одам во Хард Рок најчесто, така да не е лоша идеја и ова, али од ХИО ХОП ќе ми дојде преку глава па цела вечер

Мене ми е многу убаво, имам одено сега, во сабота пее Боки 13, али ја бев минатиот петок
а во недела одам во Хард Рок најчесто, така да не е лоша идеја и ова, али од ХИО ХОП ќе ми дојде преку глава па цела вечер

Извини ама во сабота НЕ ПЕЕ Боки 13,

e decki bev sega vo nedelata vo jabolko i me iznenadi mn e jako :je:dobra muzika ubav narod idam pak sigurno :D

Pa normalno deka e dobro be ne lazam jas :) :) :) Povelete u nedela sea taman u ponedelnik e neraboten den moze da se opustime :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom