Кафе ЈАБОЛКО - Недела - 02.11 - Отворање на Pre-Hard Rock забави (R&B и Hip-Hop)

• Креатор на темата Креатор на темата ziko_skopje
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
15 мај 2008
Мислења
77
Поени од реакции
2
Локација
Skopje
И официјално оваа недела (02.11.2008) почнуваат забавите во кафе ЈАБОЛКО како загревање за големата забава во клуб Hard-Rock. Be there

Добро, да прашам узпат... зошто Јаболко? :)

До Европски, кај Нова Македонија...екс-Инферно.
Ама баш ме интересираше...зошто Јаболко :)

Која е врската мегу јаболко и хард рок, а?

Која е врската мегу јаболко и хард рок, а?

Хард Рок, ке се промовира во одредени кафичи во строг центар, бидејќи е под закрила на Сити радио, односно Сити радио се новите газди на Хард Рок, и прават промоции на загревачки журки во одредени локали, со тоа што мн, гратиси ке се пуштаат секој викенд во промет:helou:

Хард Рок, ке се промовира во одредени кафичи во строг центар, бидејќи е под закрила на Сити радио, односно Сити радио се новите газди на Хард Рок, и прават промоции на загревачки журки во одредени локали, со тоа што мн, гратиси ке се пуштаат секој викенд во промет:helou:

Ајдеееее
Епа сакам и јас гратиси бе:smir:

Баш ме интересира дали нешто ново ќе има или едно те исто

До Европски, кај Нова Македонија...екс-Инферно.
Ама баш ме интересираше...зошто Јаболко :)
Јаболко - Apple - iБИЛОКОЈЗБОР:)
CarbonApple_mono1024.jpg

а баш еден друагр го прашав кај беше и ми вика во јаболко.викам каде?! сега сфаќам всушност што сакаше да каже авторот:pipi:

Демек да имаат виајпи фаците кај да се шемат пред Хард Рок?:tapp:

Не бе врска нема ВИП баш добри и опуштени забави се. А Јаболко и ја не знам зашто се вика ама слушнав дека е ради новиов закон за забрана за користење на имиња од странско потекло на рекламиве и место Apple го кртиле Јаболко. А поврзаноста со Хард Рок е тоа што музиката е иста ке има и гратиси и забавата ке си продолжи баш таму. Па добредојдени сте сите што ви се забавува и доста ви е од досадни и здрвени забави. Позззз

Јаболко - кај мене преку улица. Многу галамат бе, не може чоек да работи од нив навечер :)
Неам отидено, некако многу копиљаци имаше кога се викаше Inferno... Ваљда затоа ми е одбивно. Се надевам дека Јаболко нема некоја поврзаност со претходната клапа :)

Нема никаква поврзаност нови газди си има све си е ново поззз

JABOLKO

Attachments

• Inferno smalena.jpg
    Inferno smalena.jpg
    44,1 KB · Прегледи: 81
Јаболко, мало место инаку не е лосо средено, "окапав" таму.Баш ме интересира што забави би можело да има таму.
Морам да ја повалам услгата многу се побрзи од предходните т.с. тие што работеа додека беше инферно.:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom