Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Знае некој каде може да се купи boardgame играта Монопол, али да биде македонска верзија.
Ко копиљ имав ваква верзија, памтам беше жолта кутијата со зелени букви пишуваше Монопол, ама само еден Господ знае кај ми е, ако не сум ја фрлил.
Така да ако постои уште ова или па ако излегла во меѓувреме друга верзија од македонски Монопол да ми каже од каде можам да ја купам.
Tinex ?

Знае некој каде може да се купи boardgame играта Монопол, али да биде македонска верзија.
Ко копиљ имав ваква верзија, памтам беше жолта кутијата со зелени букви пишуваше Монопол, ама само еден Господ знае кај ми е, ако не сум ја фрлил.
Така да ако постои уште ова или па ако излегла во меѓувреме друга верзија од македонски Монопол да ми каже од каде можам да ја купам.
Провери во трговскиот центар Буњаковец во Скопје на 1кат. Има една мала продавничка баш за вакви работи, за друштвени игри, распрашај се, ќе ти ја објаснат, јас не знам како да ти објаснам, забутано е.[DOUBLEPOST=1466447550][/DOUBLEPOST]Некој да ми каже каде да најдам КВАЛИТЕТНО црево за вода за во двор?

Провери во трговскиот центар Буњаковец во Скопје на 1кат. Има една мала продавничка баш за вакви работи, за друштвени игри, распрашај се, ќе ти ја објаснат, јас не знам како да ти објаснам, забутано е.[DOUBLEPOST=1466447550][/DOUBLEPOST]Некој да ми каже каде да најдам КВАЛИТЕТНО црево за вода за во двор?
Goblin Games

Квалитетно црево може да си купиш во Бриколаж , Меркур , Еуро Тулс , пазар битен е материјалот колку е покруто толклу е подобро.

Каде да најдам тема за Џон Њуман (ако воопшто е отворена) пошто типацот утре има настап нешто сакам да прашам у темата

Квалитетно црево може да си купиш во Бриколаж , Меркур , Еуро Тулс , пазар битен е материјалот колку е покруто толклу е подобро.
Нема врска ова покруто-подобро, јас имам купено 500метри ф32 гумирано и армирано и 300 метри ф24 гумирано-армирано (на сликата зеленото најдесно), цревото не е крто за работа, лесно се собира, има еден мал проблем, т.е прилично е тешко, инаку купени ми се пред 12 години и досега немаат никакво оштетување, а на лето не се извадени од нива.
[DOUBLEPOST=1466447550][/DOUBLEPOST]Некој да ми каже каде да најдам КВАЛИТЕТНО црево за вода за во двор?
Може да се најде добро црево и во помали железарии (барем во Прилеп е така), барај да биде армирано и гумирано, можеби е за некој денар поскапо, но квалитетно е, инаку има фирма во Тетово што произведува пвц црева, само за мала количина нема никој да ти даде од таму.

Pogledni vo barakite pozadi rampa vo Kisela Voda. Imas prodavnica za creva ne se gumurani, tuku gumeni, armirani. Dosta se poskapi, poteski i kruti. Ama, sigurno se najkvalitetni
Нема врска ова покруто-подобро, јас имам купено 500метри ф32 гумирано и армирано и 300 метри ф24 гумирано-армирано (на сликата зеленото најдесно), цревото не е крто за работа, лесно се собира, има еден мал проблем, т.е прилично е тешко, инаку купени ми се пред 12 години и досега немаат никакво оштетување, а на лето не се извадени од нива.

Може да се најде добро црево и во помали железарии (барем во Прилеп е така), барај да биде армирано и гумирано, можеби е за некој денар поскапо, но квалитетно е, инаку има фирма во Тетово што произведува пвц црева, само за мала количина нема никој да ти даде од таму.

Sent from my SM-G7102 using Tapatalk

Каде во Скопје може да најдам ефтини заштитни прекривачи за кауч?
Вакви што се со ластик целосно што прекриваат, ми требаат два.
images (6).jpg
Не ми требаат некои со дезени може и најобични не е битно.
Ако знаете каде има или некој што изработува по дадени димензии пишете ми итно е...

Каде во Скопје може да најдам ефтини заштитни прекривачи за кауч?
Вакви што се со ластик целосно што прекриваат, ми требаат два.
Прегледај го приврзокот 150814
Не ми требаат некои со дезени може и најобични не е битно.
Ако знаете каде има или некој што изработува по дадени димензии пишете ми итно е...
Женски пазар поефтино здравје.

Пред отприлика месец дена имаше промотивни пакувања на некои смоки со кои одеше гратис фризби во Тинекс (Јужен булевар, катна гаража), дали сеуште имаат незнам.
Да сум на твое место би проверил и во Атлантис комерц (битпазар) и Веро Џамбо.

Кревет (брачен) со механизам за целосно подигање на истиот кон ѕид?

Каде можам да најдам стиропор во зрна, нешто вака на пример. Ако знаете и цена на вреќа или по кг уште подобро.
images

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom