- Член од
- 23 септември 2015
- Мислења
- 1.175
- Поени од реакции
- 606
Има рок уште 1гПроверувај рок на траење можеш да го замениш или купувај друг производ.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има рок уште 1гПроверувај рок на траење можеш да го замениш или купувај друг производ.
Повеќе од година сигурно...путерот им е 0,а претходно беше 9-10.Може година дена како е уништен од Кам путерот од кикирики, не сум го земал од тогаш.
Сега само GoOn Crunchy, топ е, или да си го правиш дома сам само треба да се зезаш многу.
Од ЕУ е мислам...инаку ЕУ има далеку подобри регулации од Американците кога стан збо за храна.Американците како најголеми производители на кикирики не грешат кога станува збор за путер од кикирики. Можно е да се лоши услови на чување.
A како да знаеме дека тој од КАМ е со додадени палмини масти?Тоа од Кам од секогаш бил најлошиот путер што може да постои, никаков. Со палмино масло тован. Плус не се ни ефтини кога ќе видиш.
Вчера го земав GO ON за 210 ден кој е 500 грама. Никакви додадени масла во него.
Што понастрана од амерички производи, најголеми преваранти во свет се.Американците како најголеми производители на кикирики не грешат кога станува збор за путер од кикирики. Можно е да се лоши услови на чување.
Да познато ми е. Кај нас фала Богу нема сеуште некоја голема експанзија на американски производи.Што понастрана од амерички производи, најголеми преваранти во свет се.
Забрането е од Европа, несмее да влегува таква роба. Лошото е што премногу глупости ставаат, а за месото хормони да не зборам.Да познато ми е. Кај нас фала Богу нема сеуште некоја голема експанзија на американски производи.
Reptil marketi vidi iliКај може да го најдам Heinz pickle кечапот?
Бев во Веро Тафталиџе и во Рамстор но го нема.
Јас тука го имам купеноКај може да го најдам Heinz pickle кечапот?
Бев во Веро Тафталиџе и во Рамстор но го нема.