K1-Fight Club, Ultimate Fight, Бокс, Кик-Бокс...

 • Креатор на темата DJ_DEXTER
 • Време на започнување

Која боречка вештина најмногу ве привлекува?

 • Karate

  Гласови: 27 4,9%
 • Taekwondo

  Гласови: 33 5,9%
 • Judo

  Гласови: 9 1,6%
 • Aikido

  Гласови: 37 6,7%
 • Boks

  Гласови: 64 11,5%
 • Kick-Boks

  Гласови: 182 32,7%
 • Muay Thai

  Гласови: 40 7,2%
 • Kung Fu(Wing Chun,ShaoLin,Mantis...)

  Гласови: 72 12,9%
 • Ninjitsu

  Гласови: 29 5,2%
 • Ја нема на листата

  Гласови: 63 11,3%

 • Вкупно гласачи
  556
На врв Bottom