Kоја е последната претстава што сте ја гледале во театар?

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Денес (поточно вчера, нели е скоро 2) бев на `Стари времиња` у Драмски и супер си поминав, мала сцена, тројца актери, конечно театар:smir:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Пред неколку дена ја гледав Филип 2.Монолог беше и многу беше убава.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Пред некое време, на ФДУ, на претстава во која глумеа студентите од прва година, одлична претстава, се згазив од смеење. :)

Mandy

~Carpe florem~
Член од
26 февруари 2006
Мислења
1.578
Поени од реакции
23
На ФДУ последниве 2 недели театарски се просветлив и тоа со 2 драми од Чехов и нешто што не знам како се викаше поточно, нешто беше Мајко офф леле(да не трескам) поточно етиди по предметот „Македонска драма и театар“...у секој случај етидите повеќе ме бендисаа

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
60
На Позориште на Теразије во Белград, го гледав мјузиклот „Кабаре’’.
Па пофеноменално нешто не ми се дало прилика да гледам во животот. Немам зборови, беше нешто неописливо,професионално,перфектно во секој поглед. Алал!

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Песијазол. Премиера. Интересна комедија, ми се допаднаа глумците.

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Бев на "Сомнително лице" во МНТ центар, беше одлично. Салата беше преполна, претставата траеше некоиси 2:40 минути без паузи а сепак успеа да ни го задржи вниманието, актерите беа убаво одбрани ( Никола Ристановски, Игор Џамбазов ги издвојувам), владееше онака позитивна енергија у просторот, дури актерите почнаа да се смеат без да им биде наложено тоа (Игор дури тоа го вметна во својот говор прашувајќи го другиот: што ти е смешно тебе бе:)), а после аплаузот беше 5минутен. Е, оваа би ја гледала по втор пат.

Член од
17 март 2008
Мислења
39
Поени од реакции
0
minatiot cervrtok ja gledav somnitelno lice so igor dzambazov, odlicna bese no malce predolga za po moj vkus:)

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Вчера, велешки театар, претставата ,,Дон Жуан,,. За тие 2 саата актерите успеаа да ме намеат до солзи и да ме расплачат од тага. Алал да им е.

Член од
16 август 2007
Мислења
262
Поени од реакции
4
У Југословенском Драмском Позоришту у Бгд-у ( вчера)
со феноменална поставка и глумачка екипа секогаш актуелниот "Тартиф" од Молиер
(Светлана Бојковић, Слобода Мићаловић и.т.д.)

a_n_a

...TotAllY n LovE...
Член од
9 мај 2008
Мислења
89
Поени од реакции
1
,,Комшилук наопаку" во Драмски театар.... али не ми остави некој посебен впечаток:toe:

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Во второ одд. не носеа на театар од школото и тие што одеа немаше да учат а тие што не одеа учеа па не ми се одеше на школо и затоа отидов на театар тоа ми беше прв и последен пат :pos::pos::pos::pos::pos:,а претставата не ја догледав цела и не се сеќавам како се вика важно многу ми беше глупо :)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
"Облачна исповед" - монодрама со Драган Спасов Дац во Драмски, нормално мала сцена. Претставата беше одлична и она што ме запрепастува е тоа колкава способност и умешност треба да има актерот за да ја изнесе целата претстава на свој грб...значи во една секунда да плаче, а веќе во друга да се смее хистерично, да го менува ликот, гласот, изразот толку брзо, да изигра дијалог...
PS. Слабо активна тема, зашто?!

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
"Облачна исповед" - монодрама со Драган Спасов Дац во Драмски, нормално мала сцена. Претставата беше одлична...
Очајно ми се гледа претставава! :icon_eek: Дац... Може ли лоша да биде...?

Инаку, Сите лица на Петре М. Андреевски, Драмски.

Kajgana Shop

На врв Bottom