„Јас пробав, пробајте и вие“ (тема за омилена храна и пијалаци)

• Креатор на темата Креатор на темата Aceso
  • Време на започнување Време на започнување
Па не би рекол дека можеш да најдеш милијарда. Една на која ми текнува која е малце поевтина верзија на Ritter е Shogetten.
Еве сега доаѓам од Vero-Romanela во Тафталиџе и таму се Ритер за 169, исто колку Линд за 169 и (што највише ме зачуди) Фереро-Роше за истата цена.
Тоа сакав да кажам кога викам дека Ритер се добри, али за тие пари Фереро-Роше би земал сигурно.

Зборувам за 100-грамски млечни чоколади.

Кога веќе @Aceso го спомена лидл, од Снек дејс имаат доста производи, овие конкретно ги обожавам, само што се во портокалова амбалажа.

1777869919228.png

После и Пилос aдриатикос сирењето им е перверзија.

1777869979537.png

И за крај трета работа им се протеинските пудинзи!

Епа јајца тогаш :D
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 476204

Прегледај го приврзокот 476205

Во Тинекс мислам дека ги има само.
Автоматски споено мислење:

Прегледај го приврзокот 476206
Јогуртот им е 103.4% хемија.
Баш вчера решив само леб и тоа да каснам на полувреме, ме отепа панкреасот после тоа.

Последно уредено:
Сега Дамби све има да проба што Ацеко препорачува :cool: иначе Даре се одлични чоколадни наполитанки,само многу ги оскапеа, порано беа ефтини.

И мене овој Даре ми се допадна, ама многу јак.
Почнав да го заобиколувам :)
Да, ултра благи се а многу луѓе мислат па и дека се диетални затоа што станува збор за dark chocolate.

Не сум многу голем фан на благо, ама ова е врв. Ги имам пробано и другите вкусови на Frondi, нема споредба со овие.

KOL88306_.png

Овие исто ги немам сретнато одамна во маркет, прва лига се, порано често ги јадев.

gek10957.jpg

За тие што сакаат обични крекери, овие се многу добри. Мислам дека ретко има промашај со производ од Ulker и Eti, знаат што прават турците.

ulker_cizi_800x.png

Не сум многу голем фан на благо, ама ова е врв. Ги имам пробано и другите вкусови на Frondi, нема споредба со овие.

Прегледај го приврзокот 477073

Овие исто ги немам сретнато одамна во маркет, прва лига се, порано често ги јадев.

Прегледај го приврзокот 477074

За тие што сакаат обични крекери, овие се многу добри. Мислам дека ретко има промашај со производ од Ulker и Eti, знаат што прават турците.

Прегледај го приврзокот 477075
Овие пардон од каде ги купуваш, омилени грицки ми беа ама веќе долго време ги немам видено по маркетиве кај мене у маало (Рептил, Кит-го, а пак во кам никаде не ги ни имало)

Овие пардон од каде ги купуваш, омилени грицки ми беа ама веќе долго време ги немам видено по маркетиве кај мене у маало (Рептил, Кит-го, а пак во кам никаде не ги ни имало)
Немам ни јас најдено никаде одамна, а сите маркети ги шетам генерално. Ги повлекоа од продажба од некоја причина. Можеби во Србија уште ги има.

Back
На врв Bottom