James Blunt

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.246
Што повеќе да додадам?
Според мене најдобриот машки глас на денешницава, Џејмс Блант роден 1974, чист British guy со ангелски глас. Рамо до рамо ми е со Џејмс Морисон.

После три години, издава нов албум, "Moon Landing" во октомври.

Два синглови веќе ги има на интернет, the old Blunt is back! Absolutely amazing. Вистинско парче квалитетна музика, уживајте!

Песната "Miss America" е посветена на Витни Хјустон.

"Bonfire Heart" првата објавена песна.

Јас убаво викам дека за вкусови не се расправа ама за невкусови да. Ова неколкупати го имам пишано низ овие нецели 8 години ама поодвратно нешто од Џејмс Блант немам слушнато во живот особено оваа песна

Значи погеј, полигаво, побљувачко нешто не направиле ни Сизор Систер со Ај донт фил лајк денсинг ни Елтон Џон, Џорџ Мајкл и Бој Џорџ заедно. Како може овој глас кој личи како глас на дете кое во подем на гласовна мутација во предбубертет му извршиле кастрација да биде ангелски? Енд ху д фак из Џејмс Морисон? Валљда не се мисли на Џим Морисон од Дорс (вистинско име Џејмс).

Онаа Stay The Night ми оди ненормално на живци аууу!

и интересен податок .... служел во британската Војска за време на конфликтот на Косово и додека бил во Косово се заљуби во единствената негова кола која ја има како олдтајмер и како омилена кола која ја сака ....

Lada_Niva_front_20080228.jpg

и на мене омилен ми е Стинг така да ... :D

Ех не го споредувај Стинг со Блант, Стинг си е класа понапред, од поновиве генерации Блант ми е еден од омилените, крај на дискусија. Сите гореобјавени песни ми се одлични така да :)

Ех не го споредувај Стинг со Блант, Стинг си е класа понапред, од поновиве генерации Блант ми е еден од омилените, крај на дискусија. Сите гореобјавени песни ми се одлични така да :)
мадам те молам да не се караме сеа .... ми ги повредуеш интелигенција и рбет ... Стинг си е крал ... end of the colony .....

Јас убаво викам дека за вкусови не се расправа ама за невкусови да. Ова неколкупати го имам пишано низ овие нецели 8 години ама поодвратно нешто од Џејмс Блант немам слушнато во живот особено оваа песна

Значи погеј, полигаво, побљувачко нешто не направиле ни Сизор Систер со Ај донт фил лајк денсинг ни Елтон Џон, Џорџ Мајкл и Бој Џорџ заедно. Како може овој глас кој личи како глас на дете кое во подем на гласовна мутација во предбубертет му извршиле кастрација да биде ангелски? Енд ху д фак из Џејмс Морисон? Валљда не се мисли на Џим Морисон од Дорс (вистинско име Џејмс).
Почетокот од песната, инструменталниот дел, ми е феноменален. Ама А ја зина тој, баш ко шо го опиша, феминизирано до немајкаде. Иначе тој делот на гитара, првите секунди од песната ми е многу убав.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom