Jackson Warrior - Гитара

• Креатор на темата Креатор на темата ^HITMAN^
  • Време на започнување Време на започнување
H

^HITMAN^

Гостин
2803080835_md.png

- Alder Body,
- Piranha inlays with neck and headstock binding,
- 24 џамбо прагови,
- Floyd Rose Locking Tremоllo,
- EMG HZ passive pickups,
- Rosewood Fingerboard
- Seymour Duncan - магнети.

Ви треба нешто за metal перформанси? Jackson Warrior е гитарата која ви треба во комбинација со Boss Metal Core. Најдобрата комбинација на која сум свирел за чисто аналогно уживање во најагресивната дисторзија.

2803080835_md.png

- 24 џамбо прагови,
- Rosewood Fingerboard

Ви треба нешто за metal перформанси? Jackson Warrior е гитарата која ви треба во комбинација со Boss Metal Core. Најдобрата комбинација на која сум свирел за чисто аналогно уживање во најагресивната дисторзија.

Најбитното, те дрвото си забраил да го пишеш :D

Од непозната причина Џексонки не ми лежат на рака , а ми лежат на око.
Нешто јутуб примерчиња како звучи ?

Alder Body,
- Piranha inlays with neck and headstock binding,
- 24 џамбо прагови,
- Rosewood Fingerboard
- Seymour Duncan - магнети.

Solidna gitara e Warriorot i za oko i za lezenje na raka i za zvuk.Imam svireno i navistina ostanav bez zbor.Koj i da ima plan da zema nova gitara neka razmisli za ovaa moznost:wink:

Solidna gitara e Warriorot i za oko i za lezenje na raka i za zvuk.Imam svireno i navistina ostanav bez zbor.Koj i da ima plan da zema nova gitara neka razmisli za ovaa moznost:wink:

Цените се движат во зависност од моделот и земјата на потекло од 28,000 денари па се до 300,000 денари.

Цените се движат во зависност од моделот и земјата на потекло од 28,000 денари па се до 300,000 денари.

Односно дали е оргинал или не е :toe:.
За 28,000 добиваш: Licensed Floyd Rose No1, Maple Body Work, Duncan Design Pickups.
За 300,000 добиваш: Original 3 Floyd Rose, Mahogany Body Work, Seymoure Duncan Pickups, Original Casing.

Односно дали е оргинал или не е :toe:.
За 28,000 добиваш: Licensed Floyd Rose No1, Maple Body Work, Duncan Design Pickups.
За 300,000 добиваш: Original 3 Floyd Rose, Mahogany Body Work, Seymoure Duncan Pickups, Original Casing.

За оригинал се оригинал и оние од 28,000 денари само произведени во фабриката на Jackson во Индонезија. Е сега САД и Индонезија не е исто, а и деловите што ги наброја не се исти по функционалност и квалитет нормално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom