Излегувањето пред "Љубов" е при крај, сезоната на паркот отпочна

• Креатор на темата Креатор на темата Antagonist
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ич не се поштуе Љубов! Ич! Сите wannabe дечиња кои отидоа таму се запустија во тешки фејкери:) Не, шала на страна, многу ми е лејм тоа место!
А оптимистички гледам на тоа дека парк ќе е попразен ова лето, многу ми е пофино така:)
Леееелеее, ко степски волк звучам јебо те:)

Во парк е фул Петок вечер и Сабота навечер хехе,на сепаринја е тутма...

Парк си е парк.
Сите си го сакаме, и незнам што би правеле без него, летно време.
Дефинитивно од овој викенд почнува сезона- парк, што особено ме радува, и одвај чекам петок ! :):)
Иако го преседев цело зимо на љубов, парк е далеку подобро од љубов. факт е дека парк владее ! :D

top e na ljubov, ama park si e park:) posleden pat bev u park na 13ti april koa slavev rodenden na brdo, u taa kukickata:) sve bese top dodeka ne se naprai frka so eden...posle sve se rasipa, ama bar tipot go izede:) I MILO MI E RADI TOA...ISKRENO:bip:

ne sum bil sea ama kaj i dae ke idam da vidam so se desaa ima li narod?

MoRsk|_sKitnIK напиша:
hehehehe...so da kazeme nie vo gevgelija a?ako bil nekoj vo gvg se ke mu e jasno nemora poveke da zboruvam...:)) ni treba edne dobar i golem park podhitnoooo
а бре ај шо збориш...како да не го немаме паркот :) и тоа не само тој,и во гимназијата..мислам си ги знаеме местата ние :) али новите клупи што ги ставаа од Конти се закон..е таму никој не те чепка...
а ова за пред 'Љубов ' ќе се испроба од есен :baeh:

Цела зима окапаф у парк со другари, коа жиф чоек немаше, сите на љубоф идеа... е не ми беше јасно, зашо на љубоф идеа, коа парк исти ташак е...
У парк ќе си продужам и летово, баш ќе биде закон.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom