Излегувањето пред "Љубов" е при крај, сезоната на паркот отпочна

• Креатор на темата Креатор на темата Antagonist
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Прво морам да кажам доста со предрасудите за металците. Ние само си ја глеаме работата, и не сме наркомани како што не прават сите. Поштуваме пиво, вино итн. али не се курчиме. Тепачки на минимун. Си поштуеме Љубов, ама еве го се стопли па во парк има повеќе место и таму ќе се седи. Пак ќе кажам доста со тоа предрасудите кон све што не е транс. Гледајте на светот малку пошироко.

go obozavam gradski park vo letnite veceri... sekogash mozesh poubavo da si pominesh tamu otkolku vo nekoe disko ili kafic :)
Aj ce idam letovo pocesto skopje :vozbud:

ImperatoR напиша:
дали мислите дека искачањето во парк оваа година ќе биде послабо,
или гледате оптимистички на тоа,
Не, ја со мое друштво ја отворивме сезоната уше крајот на февруари, гужва ќе биде годинава.

Superhik напиша:
Прво морам да кажам доста со предрасудите за металците. Ние само си ја глеаме работата, и не сме наркомани како што не прават сите. Поштуваме пиво, вино итн. али не се курчиме. Тепачки на минимун. Си поштуеме Љубов, ама еве го се стопли па во парк има повеќе место и таму ќе се седи. Пак ќе кажам доста со тоа предрасудите кон све што не е транс. Гледајте на светот малку пошироко.

Чил металец:smir: Не сте единствени што поштуете пиво и вино и не беше муабетот за тепање или курчење...муабетот е за Љубов како место за искачање дека ќе биде заменето со парк,а тоа што на Љубов има претежно металска нација и некојси емо типци не значи дека е наркоманско место:smir:

Ок е Љубов, само треба некој да им каже на фаците, дека први април пројде.

Mandy напиша:
Чил металец:smir: Не сте единствени што поштуете пиво и вино и не беше муабетот за тепање или курчење...муабетот е за Љубов како место за искачање дека ќе биде заменето со парк,а тоа што на Љубов има претежно металска нација и некојси емо типци не значи дека е наркоманско место:smir:
Не ама многу се нервирам. Сите серат у стил: Ај бе види ги какви се вампири, не би седел со нив. Што треба? Да ме истепаат затоа што вака сум се облекол? итн.

И ова го потврдува тоа што зборам:

MSV(support) напиша:
Ок е Љубов, само треба некој да им каже на фаците, дека први април пројде.

Superhik напиша:
Не ама многу се нервирам. Сите серат у стил: Ај бе види ги какви се вампири, не би седел со нив. Што треба? Да ме истепаат затоа што вака сум се облекол? итн.

Лично..не викам дека не би седела...сум седела,само што ми помина тој филм на пијанчење на -100степени...никој не вика дека треба да те тепаат зашо си се облекол во црно исто како што ти не треба да истепаш некој што носи розево,секој си има право на мејкинг а стејтмент преку облеката...секој во својот филм....
А со коментарот за први април донекаде се согласувам зашто стварно има фаци што претеруваат...ок сакај си ја музиката ама не мора да претеруваш во истакнување дека си металец:smir:

Значи да се навратиме на темата :smir:
Сигурно ќе има народ у парк, барем на Гоце и таму кај фонтана, сепариња, таму увек има народ...а натака накај дискотеките ваљда преку викенд...мене ми е сеедно, не сакам гужви, а и не сум некој огромен парк фан, поубаво ми е преку убав сончев ден кога ќе се прошетам на воздух, отколку навечер да ги трпам пијаните будали...

Па право да ти кажам и не се фураме нешто(има исклучоци). А за облеката ме боле како се облакаш. Ја не глеам како си облечен. Ја глеам што карактер имаш. И никогаш не сум рекол: Абе ти не слушаш метал, не си добредојден на Љубов. Уствари и викам другари што не се металци за да седнеме, да се позаебаваме(може да се пивне нешто) и да си поминам убаво. И верувај доаѓале луѓе што се далеку од металци и супер си поминале.:smir:

Екскјуз ми што забегав од темата.:kesa: Ќе се седи по парк на долгиве топли вечери обавезно.:devil3:

Superhik напиша:
Па право да ти кажам и не се фураме нешто(има исклучоци). А за облеката ме боле како се облакаш. Ја не глеам како си облечен. Ја глеам што карактер имаш. И никогаш не сум рекол: Абе ти не слушаш метал, не си добредојден на Љубов. Уствари и викам другари што не се металци за да седнеме, да се позаебаваме(може да се пивне нешто) и да си поминам убаво. И верувај доаѓале луѓе што се далеку од металци и супер си поминале.:smir:

Peace!:smir:

Он д топик...се глеаме у парк:smir:(мислам дека ќе си заживее како и секоја друга сезона)...единственото место кај што можеш да си излезеш без многи финансии и да си отидеш со насмевка

Mandy напиша:
Peace!:smir:

Он д топик...се глеаме у парк:smir:(мислам дека ќе си заживее како и секоја друга сезона)...единственото место кај што можеш да си излезеш без многи финансии и да си отидеш со насмевка
Ја користам приликава, за да ги поздравам Менди и другарките :)
Парк рулз, јес да на стари години почнаф да го посетувам, ама најпобоље место е.
Инаку у споредба со Љубов, мислам дека сепарињата кај фонтана се подобри од Љубов, некако многу ладна ми се чини тоа зградата на порта буњаковец. Башка пред сепариња има поголема раздвиженос.
И да спомнам дека најлезет ми е коа седам на трева и пијам Каменица од 2 л за 100 денари.

toa deka e podobro na separinja za razlika od ljubov e tocno,
povekje narod , i toa od razni kategorii ,
zakon.
ljubov e malku od pozatvoren karakter za razlika od parkot,

во парк поубаво е од лубов бидејки има многу повеке народ и местото е најубаво летно време воздух да те фати и да се просетас со пријатели си седнес на трева си узивас а таму нема каде

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom