- Член од
- 5 мај 2005
- Мислења
- 4.454
- Поени од реакции
- 178
Римз, сериозно треба да си ги разгледаш ставовите и познавањата....десна рака на Тодор Александров е Петар Чаулев...оној истиот великан кој ги обедини Македонците и Албанците против српската хегемонија во Охрид, 1913та година...каде меѓу другото го имаш и спомнато Свидн, оној истиот со кој сега „делиш мислење“...
Сошиј ми га Ѓуро..
Не сум ти ја Зевс да ме етикетираш дека делам мислење. Ниту сум член на ВМРО па секое утро да идам до штаб да земам листа на активности, тези и идеи кои треба да се бранат за тековниот ден. Не лупетај глупости, читај, пишувај, и биди паметен. Не биди глуперда ко некои дечурлана на форумов, имам добро мислење за тебе, сочувај го.
Братот, те цитирам пак, твој пост...не мој
Јасно потенцира дека се бори за СЛОБОДНА И ОБЕДИНЕТА Македонија, а доколку тоа не е возможно би прифатил да го предаде оружјето во замена за создавање на ФЕДЕРАЦИЈА каде Македонскиот народ бил бил ЕДНАКОВ со останатите :
Alexandroff also stated that, if only his demands were granted, the Macedonians would lay down their arms and recognise the Serbian Kingdom, subject of course to it being reconstructed as a Federal State in which Macedonia would enter on equal rights....
Нема да дискутирам за нели, како што ти тврдиш, да не дојдам до погрешен закључок. Барај некој што знае англиски да види дали ТВОЈОТ заклучок убаво си го превел, или погрешно си го сфатил...