Изгреј зора на свободата

• Креатор на темата Креатор на темата KomitaMKD
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ќе беше 100 пати подобро да се најдевте во кафич и сите овие работи лично да ги продискутиравте. Ќе можевте да бидете многу поотворени и поконкретни и немаше да има толку многу лични навреди. Темава се претвори во монструм ама тотално без потреба.

И кој е ефектот од сето ова. Една голема НУЛА!

Вистина е дека темава ја сведовме до никаде.А,всушност што ни беше муабетот?,,ЗОРА НА СВОБОДАТА,,-дали да биде прифатена како национална химна на Р.Македонија?

Ќе беше 100 пати подобро да се најдевте во кафич и сите овие работи лично да ги продискутиравте. Ќе можевте да бидете многу поотворени и поконкретни и немаше да има толку многу лични навреди. Темава се претвори во монструм ама тотално без потреба.

И кој е ефектот од сето ова. Една голема НУЛА!

Ќе доживее пораз така...

Ти текнува на муабетот каде дечково со глава гарантираше дека Македонците се откажале од егејска Македонија? :)

Го потврдивте тоа што го мислев (а не го кажав). Вашето лично непријателство (кое изгледа достигнало гигантски размери) секогаш ќе ве става на спротивни страни без разлика по која тема се дискутира па дури и за работи за кои нормално не би се пречкале.

Додека тоа не го расчистите ќе имаме уште многу монструм теми. Судбина...

Си пати човекот од инфериорност и суетност...ама ако :wink: ќе се сврти еден ден позади него и ќе види...никој.

Туку остај тоа, јас сум за реална и вистинска дискусија за која молам уште од отворањето на темата...па ќе си чекам...

Си пати човекот од инфериорност и суетност...ама ако :wink: ќе се сврти еден ден позади него и ќе види...никој.

Туку остај тоа, јас сум за реална и вистинска дискусија за која молам уште од отворањето на темата...па ќе си чекам...
А бе `другарче`...
нема дискусија...
колку пати треба да ти повторам:
-Кој пее на слушам кај шумат шумите капетанот место капиданот...
-кој тврди дека Александров и Михајлов се македонци...

јас немам више муабет со него.
А суетен е тој што си ставил македонист сам во потпис...
-тој што сам за себе изјавува дека душата ја оставил за Македонија...
-тој што обично во секоја една пригода обвинува други дека се такви како него...

Биди ми поздравен...
http://www.vbox7.com/play:1c1dcd21

-кој тврди дека Александров и Михајлов се македонци...

Немој подмолно да ми го наметнуваш Михајлов, биди фер играч поради тоа што добро ама многу добро ги знаеш моите ставови.

А моментот кога без лаечки муабети, ама со факти и докази(од неутрални, странски извори) ќе успееш да ја докажеш на дело српската пропаганда за Александров, дека е вистина, бујрум јас ако треба допис и до медиуми ќе пратам со признание дека сум бил во заблуда за Александров.

А ти како „човек на Стојков“, што кај стигнеш се фалиш дека си(:tapp:) како ќе се оправдаш пред светот дека “твојот човек“ Стојков, го почитува ликот и делото на Тодор Александров?

Генералштабот на „Лавовите“ во Прилеп:

lavoj.jpg

Немој подмолно да ми го наметнуваш Михајлов, биди фер играч поради тоа што добро ама многу добро ги знаеш моите ставови.

А моментот кога без лаечки муабети, ама со факти и докази(од неутрални, странски извори) ќе успееш да ја докажеш на дело српската пропаганда за Александров, дека е вистина, бујрум јас ако треба допис и до медиуми ќе пратам со признание дека сум бил во заблуда за Александров.

А ти како „човек на Стојков“, што кај стигнеш се фалиш дека си(:tapp:) како ќе се оправдаш пред светот дека “твојот човек“ Стојков, го почитува ликот и делото на Тодор Александров?

Генералштабот на „Лавовите“ во Прилеп:
Една работа да знаеш.
И да запамтиш.
Јас сум...свој човек.
Колку и да ти изгледа чудно тоа на тебе.
И никаде не сум се фалел дека сум човек на Стојков.
(бугарска подмолна конструкција)
А ген.Стојков...
(кого лично го почитувам и делам мислења со него)
не сум сигурен дали и колку го почитува делото на `Александров`.
Али ќе прашам. :wink:
И како и да е... ќе останам на моето.
(некои работи се...бесценети).

Следваштото поздравление за новија бьлгарски војвода:
(којто вьрви по стьпките на Бај Лјубчо):
http://www.vbox7.com/play:11d6ef08

Го потврдивте тоа што го мислев (а не го кажав). Вашето лично непријателство (кое изгледа достигнало гигантски размери) секогаш ќе ве става на спротивни страни без разлика по која тема се дискутира па дури и за работи за кои нормално не би се пречкале.

Додека тоа не го расчистите ќе имаме уште многу монструм теми. Судбина...

Добро..си мислел :)

Јас само не разбирам зашто некој би одел и против себе.. само за да контрира.. малодушност или што ќе да е..

И никаде не сум се фалел дека сум човек на Стојков.

Лажи Лажи Вере,
лажи кој ќе лажеш
Само немој Вере,
мене да ме лажеш.

Многу убава песна инаку...помилозвучна е од „послушајте вие србомани“

Јас само не разбирам зашто некој би одел и против себе.. само за да контрира.. малодушност или што ќе да е..

Мене веќе не ме ни чуди :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom