Исусови молитви

• Креатор на темата Креатор на темата me4ka
  • Време на започнување Време на започнување
Mislam stom si tolku obrazovan nema potreba da ti kaszuvame nesto nie i da ti objasnovame nesto, si ateist ne veruvas vo Bog slobdno napustigo forumot, tuka nema mesto za ateisti i gresnici od posledniot stepen.

Ете вака размислува 9 годишно дете , ти толку си стар ?

Ем не видов некаде да пишува дека овој форум се вика Премин , па да не доагам овде .. ем нели бевме сите исти пред него .. како сега нема место тука за мене .. ах бре...:tapp:

So breeeeee, da nemas nekoj problem? imas i toa golem i ke ti pomognam posto so tvojata zaslepenost nekako tesko ti odi, problemot e kaj tebe vo tvoeto srce vnatre resi si go pa posle ke pravime muabet, nemame potreba ni barame komentar od tebe, ovoa e da ti potenciram ne e nervoza tuka zastita, od napadi na necestiviot, mislam deka premnogu grubo se odnesuvas kon rabotite sekoj otvara tema i saka da razgovara a koga ti da se uklkucis pravo napad i od temata se zabeguva mnogu, razmislisi, jas poveke bi ti go preporacal forumot na sajtot na islamskata verska zaednica, tamu ke najdes sigurno istomislenici.:pos2:.

So breeeeee, da nemas nekoj problem? imas i toa golem i ke ti pomognam posto so tvojata zaslepenost nekako tesko ti odi, problemot e kaj tebe vo tvoeto srce vnatre resi si go pa posle ke pravime muabet, nemame potreba ni barame komentar od tebe, ovoa e da ti potenciram ne e nervoza tuka zastita, od napadi na necestiviot, mislam deka premnogu grubo se odnesuvas kon rabotite sekoj otvara tema i saka da razgovara a koga ti da se uklkucis pravo napad i od temata se zabeguva mnogu, razmislisi, jas poveke bi ti go preporacal forumot na sajtot na islamskata verska zaednica, tamu ke najdes sigurno istomislenici.:pos2:.

Ете гледаш .. мал и плиток ум ..:tapp:

не сум тука за да се расправам со .. тебе ..:salut:

Типстер, насловот е „Исусови молтитви„, што значи дека се работи за сериозна тема а не за тресење глупости.

Типстер, насловот е „Исусови молтитви„, што значи дека се работи за сериозна тема а не за тресење глупости.

Види , чии се интересните постови ..хинт : симеонче ..

Цитат:
Напишано од Крстителот
Со Исусовата молитва немој да се молиш без духовник!

Немој така отсечно, иако е прилично незгодно да се користи таа молитва без помош „од страна„.

Крстителот:
Ова што го напишав е фактички поука од еден искусен човек во Животот во Христа, кој извесен период го чувал телото (во нераспаѓање) на Свети Василије Острошки во Црна Гора во Манастирот Острог. Тоа е старец Јоил.

Еве линк до први дел од аудиото од беседа на старец Јоил
Еве линк до втор дел од аудиото од беседата на старец Јоил

Јас лично повеќе би слушал искусен човек (без подцена кон НИКОГО од форумџиите)

Barem mojte si se hristijanski, i ne se zamaram se banalni raboti, mislam sto samo saka da postignes so tvojte postovi mislis deka ke pridobies nekoja dusa, se lazes, dosta mi e od tebe i tvojte bezboznicki komentari,me iznasmea :pos2:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom